Min nye venn Vilma

2

Vilma er min nye gledesspreder. Hun er en liten og kjapp dame med et stort smil og et vinnende vesen som holder hus i Ullevålsveien. Vilma vet hva jeg trenger. Hun finner de ømme punktene mine og får meg til å slappe av. Hun kombinerer massasjeteknikker for best mulig resultat, og jobber seg gjennom hver flekk av en kropp som er anspent av kroniske smerter. Hun snakker lavt og behagelig og har tro på de gode kreftene i hvert menneske. Hun snakker om ting som er litt mystiske for meg – chi, meridianer og energier, men om jeg ikke skjønner logikken bak alt med hodet, så skjønner kroppen min at dette er bra. Vilma er mye bedre for meg enn sterke smertestillende eller andre medisiner, et godt alternativ kan vi vel si. Og så tar hun hele meg på en gang, det er ikke som hos (endel) fysioterapeuter jeg har vært til hvor de travelt knar litt på skuldra di før du får beskjed om å gå ut i treningssalen – mens ryggen og beina verker like besatt.

Jeg skulle gjerne besøkt Vilma oftere, men foreløpig holder vi oss på et sånt «av og til»-nivå. Uansett er besøkene hos henne noe jeg har stor nytte av.

Vil du treffe Vilma, så finner du henne på INCH i Oslo.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.