Topp kommentatorer i AUGUST

1

Sommermånedene har jaggu meg gått fort, nå er vi allerede over i september og det er ingen tvil om at høsten er i gang!

Selv om mange nok hadde ønsket seg en mer solrik sommer, ser jeg frem til høstfargene og den sjarmen som tross alt finnes i hver årstid. I mellomtiden hedrer jeg mine topp fem kommentatorer i august!

1. Lothiane finner du på «Under stjernene»

2. Alt Godt holder til her.

3. Alva er i svingen.

4. Bambi er en kommentator uten egen blogg (tror jeg, ingen lenke i alle fall), og velkommen hit skal du være!

5. Beate finner du som vanlig på rasteplassen!

Tusen, tusen takk til alle dere som er innom her og leser og kommenterer – dere holder bloggen i live! August har egentlig vært en bra besøkt måned, selvfølgelig godt hjulpet av innlegget der jeg spurte hva de politiske partiene ville gjøre for ME-pasientene. Der kommer det en oppfølgingspost som lovet, men den er fortsatt under arbeid. Jeg lover at den kommer før valget i alle fall!

🙂

..og som en liten «bonus» kan jeg nå dele med dere en sann historie fra denne uken. Den ene dagen sendte jeg følgende melding til min kommende ektemann: «Du har å være hjemme til halv fire, jeg vil ha sex!». Gjett om det virket! Og ikke nok med det, jeg fikk en nyyydelig middag også. Et par dager senere prøvde jeg meg igjen, jeg er nemlig litt avhengig av å få bekreftet middagstidene mine: «Kom hjem! Jeg vil ha middag!». Ikke helt den samme responsen der gitt. Det ble riktignok middag, men jeg rakk å bli skikkelig sulten og sliten først. (Ergo ingen sex heller.. see?). Så moralen må være å si fra i tide, så blir man både mett og tilfredsstilt. Og om du ikke har en mann for tiden, så kanskje pizzabudet kan hjelpe til?

En riktig god helg til dere alle!

😉

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Moralen er: Si alltid fra når man vil ha sex. 😀 Haha, kul historie!

    Og.. jeg vet ikke om jeg skal være flau for å stadig være på «mest aktiv som kommentator»-lista di, men det er jo så koselig å være innom her og stort sett alltid ting å kommentere på. Jeg er jo litt skravlete… 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.