Høstens neglelakkmote!!

23

Godt inspirert av Neglelakkmani og Delirium har jeg relativt nylig gjennoppdaget min lidenskap for lakking av negler! Farge-nerd som jeg er har jeg gått grundig til verks, og til min samboers store fortvilelse er hans kjære, gamle undertøys-kommode nå omgjort til sminke- og neglelakk-oppbevaring på badet.

P1010321

Jeg har selvfølgelig malt den og satt på nye knotter så den skulle bli litt penere! (Før var den skittengul…kan ikke ha fine ting i det vettu.)

Og for bare en liten uke siden mottok jeg i posten en pakke med nytt innhold som får plass i min fine kommode: Høstens neglelakker!

ciff1

Først og fremst er jeg fortsatt fan av Diors og Chanels makeup. Diors høstkolleksjon heter Jazz Club (se for eksempel Temptalia her og her. ) Jeg har allerede sikret meg et eksemplar av skjønnheten Black Plum, en nydelig dyp plommefarge som står godt til høstpaletten. Sats på mørke nyanser av rødt, plomme, lilla, grått, blått og brunt i høst! Det er fargerikt, uten å bli for dystert, selv om det skal være mørkt.

blackplum_fall09_dior

Når det gjelder Chanels høstkolleksjon, Venice (se også her) ble neglelakkene for like andre jeg har fra før. (Ja, jeg kan fortsatt begrense meg). Chanels to lakker i høstkolleksjonen er forøvrig lysere enn de andre kolleksjonene i høst.

I det siste har jeg virkelig forelsket meg i neglelakkene fra Opi, deres España kolleksjon denne høsten er virkelig nydelig!

opi_spain_1

opi_spain_2

Bilder fra P’ssion

En av de tingene jeg liker så godt med OPI (bortsett fra kvaliteten og fargene så klart) er de morsomme navnene! Akkurat nå er neglene mine prydet av «Manicurist of Seville», og «Bullish on Opi» står klart til bruk. OPI-lakkene har jeg bestilt via Beverly Beaute.

Det jeg mangler nå er en mørk lilla lakk, men jeg har planer om å finne Chanels Vendetta en dag om ikke så altfor lenge.

chanel_vendetta

En mørkeblå metallisk lakk står også på ønskelista! Kanskje denne fra Lancômes Indigo-kolleksjon kunne være noe? Ellers er det mulig jeg holder meg til Chanels Blue Satin.

indigo_lancome

Så, har du funnet dine høstfavoritter enda? Noen du vil tipse om? Gi lyd fra deg i kommentarfeltet!!

😀

Share.

About Author

23 kommentarer

 1. Der kom glambloggeren frem ja! Jeg tar gjerne en mørkeblå lakk takk. Ser for meg at det er en bra farge i høst 🙂

  Men har du prøvd Konad-plater med mønster på til neglene – blomster, edderkopper eller sjakkruter? Det er fryktelig morsomt og lett og ganske billig. Ta en titt på bloggen min (innlegg nr 3 ovenfra i dette øyeblikk) hvis du er nysgjerrig, der er noen bilder og lenker.

 2. @Ragna
  Så lenge den blir veldig mørk blå, og ikke knallblå med skimmer! Det blir for tacky for meg. Men en dyp blå lakk – det vil jeg ha!

  Jeg er nok litt for utålmodig og skjelven på henda til å drive med dekorering enda *ler* Men hvem vet! Manien gir seg sikkert ikke med det første, og før du vet ordet av det sitter jeg der med blomstermønster på alle fingrene 😉

 3. Wow! Det må jeg si. Jeg har bare tre neglelakker, en rosa og to røde. To røde fordi da jeg var i India hadde jeg røde negler, men ingen lakk med (ja, krise). Så da lakken begynte å forfalle måtte jeg ut i Bombays gater på jakt etter rød neglelakk….

 4. Åh, jeg ELSKER Opi! Min favoritt er den himmelblå – helt uten skimmer. Den er så nydelig, og gjør meg i godt humør. Har også en billigutgave av den mørkeblå du har avbildet fra Chanel. Den er også vakker, men litt vanskelig å få av igjen (jeg griser så fælt, så det er mørkeblå flekker og toner rundt om på alle fingrene, ser ut som om jeg jobber med motorolje eller noe til daglig…) Ellers jakter jeg stadig på den perfekte lysegrønne neglelakken, tar gjerne i mot tips 😀 Har tre stk nå, en som bobler seg (meh), en som er for blek, og en som skallet alt for fort av…

 5. @Stjernesøkeren
  Hmmm…lysegrønn? Hva med den nye Chanel Jade-collection? http://www.temptalia.com/chanel-jade-nail-collection-for-winter-2009
  Vet ikke enda om/hvor den blir å få tak i her i Norge dessverre.
  Ellers har jeg en lysegrønn fra China Glaze (shimmer), Cherish, tredje fra venstre på dette bildet: http://www.chinaglaze.com/seasonalcoll/romantique/displ4.shtml
  (Mange bilder på nett fremstiller den som blågrønn, men det er den ikke. Hos meg er den _nesten_ like grønn som «submit»-knappen under kommentarfeltet!)

 6. Aaaaaaa – den China Glazen har jeg faktisk, men den er LITT blek og skimrende for meg 🙂 Den som er nr to fra venstre på det bildet ville vært genial tror jeg (er inne i en veldig turkis periode). Chanel’en ser lovende ut 😀 Så faktisk at det er en OPI som ser ok ut og, så må prøve å få bestilt den.

 7. @Stjernesøkeren
  Forresten, når du snakker om grønne og turkise, har du sett på Nubar? De har i hvertfall lakker med veldig klare og fine farger som jeg har prøvd såvidt.
  Green Tea: http://www.bynubar.com/store/products/Green_Tea-692-0.html
  Reef Green: http://www.bynubar.com/store/products/Reef_Green-95-1.html
  Hot Lime: http://www.bynubar.com/store/products/Hot_Lime-406-1.html
  Hot Green: http://www.bynubar.com/store/products/NE115_Hot_Green-762-1.html
  Grass Grenn: http://www.bynubar.com/store/products/Grass_Green-83-1.html
  Going Green Collection: http://www.bynubar.com/store/products/Limited_Edition_Going_Green_Collection-856-1.html

  😀

  Om det ikke akkurat blir GRØNT til bryllupet, så er det vel verdt å ta en titt!

 8. Ah jeg vil ha Chanels Vendetta *___*
  Fantastisk å finne likesinnede neglelakknerder. Jeg har en samling på noen-og-hundre neglelakker nå; jeg blir aldri lei. Hvis alle hadde hatt fri tilgang på neglelakk hadde verden vært et bedre sted, tror jeg.. heheh:)

 9. Kjøpte den fra Lancome for et par uker siden og den er perfekt. Dyp blå med fint skimmer og fin dybde i og den går ikke over i nesten-sort i det hele tatt. Jeg synes den er en skikkelig vinner! Desverre var kosten min litt kjip, men det kan jo bare være jeg som var uheldig (og for lat til å trimme den…)

 10. Å, gisp!! En hel kommode ! Nei, så gøy 😀
  Jeg kjøpte en fin en i dag, og siterer meg selv fra kommentarfeltet hos meg selv:

  TL Designs farge ‘Fabulous’. Den har bare litt shimmer, og er nesten perfekt ifht det jeg hadde sett for meg at man skulle se når man ser neglene mine med denne på: “Mmm, pent stelte negler, litt mørk lakk men ikke veldig, egentlig pen hverdagsfarge, det der – men, den er jo lilla! Kult!

  Nubar har en creme i omtrent nøyaktig samme farge, Pharaoah Purple, og den må jeg også ha :mrgreen:

  Ellers har jeg tenkt å spandere på meg selv den der svartrøde fra Chanel, og kan anbefale den dypt marineblå med bittelitt midnattsknallblå reflekser fra L’Oreals serie Resist & Shine.

 11. PS: den fra L’Oreal sitter som heia, er lett å få av og er så mørk at folk lener seg fram og lurer på om den er svart, men så legger jeg bare hånda på dongerlåret, og da er det sånn «aaahhhh»

 12. Jeg er så glad for at nå skal neglene være korte, og mørke. Husker når neglene skulle være 2 cm og knall røde – ikke lekkert og utrolig upraktisk!
  Black Plum fra Dior så veldig smashing ut!
  Klem

 13. @Rutt
  Nei, laaaange røde negler blir det nok ikke her igjen på en stund!! Jeg har litt lengde på dem nå, men holder dem til ca 0,5 cm. utenfor tuppen. Det er mer enn nok for meg.

  Black Plum er helt nydelig! Skal prøve å få lagt ut et bilde av den på neglene en dag, men jeg er er grisedårlig på å ta bilder av egne fingre av en eller annen grunn.

 14. Pingback: ~SerendipityCat~ » OPI Swiss Collection – Del 2

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.