«Cat» på Google

8

Nysgjerrig følger jeg med på søkeord folk har brukt som har sendt dem til bloggen. I går var det ordet cat jeg heftet meg med. Kunne det faktisk være sånn at folk søkte på cat og kom inn hit? Og det kan det tydeligvis, for når jeg nå googler cat, så kommer bloggen min opp som resultat – på 7. plass! Er ikke det litt rart, i og med at det skrives svært lite om cat her? Får dere samme resultat? Skal det være sånn, eller er det bare i «min» Google? Og hvorfor vil Google putte meg der? Er det noen eksperter på søkegreier som kan svare meg på dette?

Dette kan jeg ikke så mye om, men noe er det i alle fall, se her:

Cat_Google

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Ja, det må jo være det. Men samtidig – tenk på alle de millioner av sider som bare hander om katter og bare har ordet «CAT»?
    Jeg tenkte kanskje det var noe lokalt, at hvis folk har vært inne på bloggen min før så «merker» Google det og lister det høyere i søket. Men jeg kan ikke så veldig mye om slik teknologi.

  2. Åh, så kult! 🙂 Når jeg googler «mirakel» er bloggen min det første som dukker opp. Det er nok fordi det er navnet mitt. Jeg syns det er litt rart at jeg kommer før den (fantastiske) norske filmen, Mirakel. Men jeg liker det. :p

  3. Jeg har fått en annen søkesak enn før, en som slår sammen google og flere andre søkemotorer. Faster browsersearch eller noe i den duren. Der fikk jeg opp hverken SerendipityCat eller Mirakel da jeg søkte på hhv «cat» og «mirakel». Lothiane derimot… der får jeg opp meg selv ganske høyt.

    Valgte så google.com og gjorde samme søk der. Da fikk jeg opp denne bloggen som nr. 2 og Mirakels blogg som nr. 1. Så – google prioriterer kanskje blogger?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.