Fase to

3

Det kommer alltid en fase to. Når jeg har vært nede i grøfta og kjent på alt det umulige, alt det vanskelige, alt det mørke og elendige. Jeg har vært nede i den grøfta mange ganger, og må sikkert regne med å havne der igjen. Sånn er det å skulle leve med sykdom, sies det.

Men så.

Forbannelsen slår inn. Vi ruster til kamp mot de onde kreftene – er vi kanskje ikke vokst opp med Star Wars og Tolkien? Skjønner vi kanskje ikke at det gode alltid vinner!? Jo, det gjør vi!!

Så biter man tennene sammen over skuffelsene, legger nye planer, ber om unnskyldning for alt man ikke fikk gjort og går videre. Får livet til å halte seg videre på et eller annet vis, og sørger på ulike måter for å legge inn hvileskjære slik at det skal bli noe hyggelig å se frem til også.

En stille, innbitt kamp.

Men jeg gir meg faen meg ikke.

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Hei Cat,
    det er nettopp derfor vi trenger deg i jobben med oppropet! Du behøver ikke be om unnskyldning for noe, bare bring den innstillingen. Den trengs!

  2. Du er flink 😀
    du har nok en god stige opp fra grøfta. Min er litt gammel og morken men jeg greier fortsatt å karre meg sånn brukbart opp innimellom.
    God bedring på veien.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.