Kan man blokkere for kommentarer fra visse IP-adresser?

5

Jeg sliter med en del mengde spam på bloggen. Ofte fører dette til at jeg sletter hele spam-mappa uten å lese gjennom alt – og dermed sletter jeg av og til en del reelle kommentarer også.

Jeg har lagt til noen kjente IP-adresser i «Comment Blacklist», men dette fører jo bare til at de automatisk blir markert som spam og legges i spam-mappa.

Jeg leter etter en funksjon eller en plugin som gjør det umulig for noen med denne IP-adressen å legge igjen kommentarer. Går det an? Finnes det noe slikt? Har du noen tips?

For ordens skyld: Dette dreier seg om at jeg mottar svært mye spam fra et par spesifikke spam-adresser fra USA som legger seg i hauger i spam-mappa mi. Det har ingenting med andre bloggere å gjøre.

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Hei:)
    Ser ut for at du har eget domene, og da kan du føre ip-adressen inn i admin. panelet ditt der på enten hele området eller de stedene (som bloggen) hvor du ikke vil de skal ha tilgang i det hele tatt. Om du vil de skal kunne lese men ikke kommentere, så vet jeg bare om valget med å legge ip-adressen inn i bloggen..

  2. @Rosa
    Ok, det var et godt tips! Har ikke sett på admin-panelet for selve domenet, men det skal jeg sjekke ut. I og med at dette bare er spam-roboter så trenger de hverken å ha tilgang til å lese eller kommentere, bare få dem vekk vekk sier nå jeg! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.