Reise!!!

6

Etter at jeg begynte å få reisedilla og blant annet reiste mye i jobben (som faktisk ikke alltid er like gøy, men gøy likevel på sitt vis) så er jeg blitt en av dem som får litt rykninger i beina hvis det til enhver tid ikke ligger en ny flybillett klar og venter.

Nå kjenner jeg at det er blitt lenge siden sist, i hvertfall i mine øyne, og jeg trenger å komme meg UT for å få impulser, oppleve noe annet, andre steder og mennesker, annen type mat. Stemninger, gamle bygninger, fine utsikter – hva som helst bare for å oppleve noe NYTT! Ja, jeg har hatt et par turer til Trondheim i høst, men det ble for det første ikke helt som planlagt, og den byen kjenner jeg jo dessuten ganske godt kjent i den byen etter å ha levd der i cirka tredve år.

Reiselysten forsvinner altså ikke selv om evnen er litt mindre. Jeg surfer reisehåndbøker og Tripadvisor på nettet og drømmer meg bort til alle verdens krinker og kroker.

🙂

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Åh, som jeg kjenner meg igjen i dette! Jeg vurderer å ta med meg mann og barn og reise fra hele julen, til et varmere strøk. Hvor drar man for å få ok vær i slutten av Desember? Det kan ikke være for lang reise..
    Ha en fin helg, SerendipityCat!
    Klem

  2. @Rutt
    Jeg tenker også på det, julen liksom. Ok, kanskje vi kan være hjemme på julaften, men mellomjula og nyttårshelga? Jeg vil BORT!
    Reisevei er også et problem ja, jeg vet mannen ønsker å dra til Thailand, men det er så uoverkommelig for meg med 13 timer (eller noe sånt) på fly nå.
    Av og til tenker jeg på at jeg bare burde fått lånt meg en leilighet i «syden» for vinteren, rett og slett emigrert litt. Enkelte ganger har jeg tenkt på å lage et «safehouse» for ME-syke i utlandet, et stille hus i en stille landsby ved Middelhavet eller noe 🙂

  3. Høres ut som en kjempeidè! Det er jo faktisk mange som trenger varme med jevne mellomrom for å holde smerter/symptomer i sjakk. Jeg kommer :-)!
    Klem

  4. Jeg kjenner selv disse «rykningene» om dagen. Men det var tid… og penger… Drømmer om en gedigen reise etter diputas! Men før den tid blir det et siste litt opphold ute i felten (Spania). Og som du sier, selv om det er i jobbsammenheng så er det «gøy på sitt vis»!

  5. Kanarioyene? Ikke saa langt aa fly, og deilig og varmt rundt juletider ogsaa. Ja, mye turister, men men.

    Ellers er jo Italia alltid en hit, selv om det jo ikke er saa varmt paa hosten. Roma i desember er fantastisk, for eksempel, vakre julemarkeder, pyntede gater og fantastisk shopping!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.