Halloween!!

20

Selv har jeg ikke noe forhold til denne feiringen ut over at jeg synes det er utrolig gøy å kle seg ut og ha det litt moro! Det tror jeg er noe av grunnen til at nordmenn nå også i økende grad hiver seg på Halloween-feiringa, ikke nødvendigvis fordi de bukker under for det kommersielle presset.

I helga var vi så heldige å være invitert til en kombinert bursdags- og Halloween-fest, og hva er vel bedre enn en anledning til å treffe mange gode venner på en gang og få lov til å kle seg ut??

Jeg skal ikke engang skylde på tidsmangel når det gjelder kostyme, her ble avgjørelsene rett og slett tatt på bakgrunn av at jeg hadde funnet verdens kuleste lilla heksehatt på en nettbutikk, og da ble det selvfølgelig til at jeg måtte være lilla glamourheks. Ingen vorter og stygge neser her i gården takk!

DSC_0141

Her er sjøla – med lilla kontaktlinser og falske øyenvipper, for første gang i hele mitt liv!!

DSC_0143 - Copy

En detalj: Sjekk den kule strømpebuksa som var som et spindelvev!! Jeg måtte selvfølgelig ha en knall lilla strømpebukse under.

P1010908

Det mest skremmende med hele kvelden egentlig: Min kjære lagde noen shots som fikk navnet «Hjernemasse med Blod» – det så helt jævlig ut og smakte visstnok veldig guffent.

P1010891

Så fornøyd da!! Neglelakken du så vidt skimter på fingrene mine er fra Essie.

P1010917

Mannfolkene ble veldig ivrige på shots-laginga, her er runde nr. 2 – «Spøkelses-shots». Jeg og magen min er veldig, veldig glad for at vi ikke rørte disse heller.

Som vanlig var jeg den første som gikk, men jeg hadde en utrolig kul kveld og det var kjempegøy å få truffet så mange festglade, blide, fine folk! Skulle gjerne ha visst frem de fantasifulle kostymene folk hadde kommet frem til, men det passer best på en annen arena!

😀

Hva gjorde du på Halloween?

Share.

About Author

20 kommentarer

  1. Å, så utrolig fin du var:D

    Jeg var paukeslagsymfonien på fest. Jeg skulle være blomster&bier, men så oppstod det et par misforståelser, så da ble det altså Haydn på meg:/

  2. Wow! Say no more…

    Jeg lå og slanget meg på divanen, mens mannen spratt opp i ett kjør og donerte godteri til alle spøkelser og monstre og skumlinger som kom på døra.

    Ungene var ute og samlet inn godterier i bøtter og gresskarspann…

    Jeg holder meg unna sukker, men måtte smake på en fudge karamell!

    Jeg elsker å kle meg ut, men akkurat nå må jeg ta til takke med å leve gjennom de andre…

  3. @Bambi
    Ja, hver sin tur, neste år skal du se vi er på beina igjen alle sammen og kan være de som samler godterig! Artig at dere har unger som kommer og ringer på da, vi hadde en gjeng her også, men ikke så mange.

  4. @Ida Therese
    Haha, dere har samarbeidet bra om det kostymet da! 😀 Jeg husker ikke hvilken nettbutikk jeg kjøpte hatten i og klør meg veldig i hodet nå. Kan det ha vært noe som heter mye-moro.no tro?
    Hvilken del av symfonien var du da?

  5. Flotte dama! Du ser fantastisk ut på bildene! 😀
    Åssen var det å sette på falske øyenvipper, vanskelig? Jeg har aldri forsøkt.

    Jeg misliker Halloween, men vi kjøpte inn litt godter i tilfelle det kom noen skremme-barn. Vi fikk kun et på besøk. Dagen etter kunne Tenåringen kose seg med resten av godiset selv og var helt fornøyd med det. 😉

    Jeg satt her ved pc’en som vanlig… og ellers lå jeg på sofaen og leste boka mi. 😀

  6. @Lothiane
    Det var kjempevanskelig å sette på de falske øyenvippene i begynnelsen – det sprikte i alle retninger. Jeg hadde valgt sånne punktvipper – der er det bare tre og tre hårstrå i hver i stedet for en hel remse med vipper. Det skal nok litt øvelse til før man virkelig får det til pent!! Men virkningen ble jo ganske dramatisk og så klæsja jeg på med lilla øyenskygge og masse glitter. Moro!! 😀

    Tror jeg trenger noen rolige dager med PC og bok på sofaen jeg også nå gitt.

  7. Saa flott kostyme! Og saa mange fine detaljer! Som USA-korrespondent burde jeg vel ha kledd meg ut men det gjorde jeg faktisk ikke i aar, i stedet dro vi paa «hytta» til noen venner og det var kjempedeilig. Jeg er egentlig glad i aa kle meg ut men i aar folte jeg ikke helt inspirasjonen!

  8. @Irene
    Tusen takk! Man kan ikke tvinge frem lysten til å kle seg ut tror jeg, det må være noe man finner glede i å gjøre. Så folk bør feire Halloween (og andre høytider) slik de føler det riktig og ut fra hva som er best for en selv der og da!
    🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.