Innslag på Puls om ME og XMRV-viruset

8

Tidligere i dag leste jeg artikkelen på nrk.no der det refereres til at amerikanske helsemyndigheter nå fraråder ME-pasienter å gi blod.

Nå kan du også se innslaget som ble sendt på Puls i kveld:

ME_Puls_021109

Norske myndigheter har altså ikke tenkt å gå ut med noen anbefaling om dette.

Andre har kommentert denne nyheten mye bedre enn jeg klarer å gjøre, se blant annet Marias Metode og Lothiane.

Selv har jeg, som en del kanskje har fått med seg, midlertidig satt engasjementet mitt i ME-saken på hold. Jeg har vært mye syk i det siste, og kan ikke bruke det lille jeg har av energi kun til å lese om ME, debattere ME, skrive om ME, tenke på ME, føle på ME etc. Derfor setter jeg så stor pris at andre har krefter til å få frem de viktige poengene og følge saken!

Jeg har ikke gitt meg, og følger interessert med fra sidelinja selv om jeg ikke er aktiv i debatten nå. Men det jeg har av energi blir prioritert til ikke-sykdomsrelaterte aktiviteter. 🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Hei du!
  Vil bare si at du må slappe helt av og bli bedre. Godt å høre at du var ute en tur en kveld. Noe å leve på. Jeg har ikke vært ute på flere år, så jeg ble glad over å høre at du greide det.
  Det er mer enn spennende å følge med nå, men man blir veldig engasjert og opptatt med å lese innlegg osv. Jeg slet meg ut på det ei stund, men er så glad for alt dette nye, spennende, skumle og håpefulle!
  God bedring til deg.Det går over igjen, det er det som er så bra. Men tøft så lenge det står på. Jeg har lest her inne før, og du er flink. Så nå kan du bare slappe av!

 2. Skjønner veldig godt hva du sier her. Jeg må selv ta litt pause» fra ME om dagen…
  Du kommer tilbake, når du har energi til det. Nå kan du heller bruke energien på og gjøre gode og hyggelige ting. 🙂

  Klem Benedikte

 3. Jeg er også glad for at det fins folk der ute som orker å prosessere all denne informasjonen, slik at vi kan fordøye det når vi kommer til hektene litt igjen. Jeg får vondt i viljen og akutt hjernesperre hver gang jeg leser om noe som handler om viktige ting nå. Men snart… kanskje… Ønsker oss god bedring. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.