Topp kommentatorer kommer snart! (Julekåring)

6

De som følger med på bloggen vet at jeg hver måned pleier å gi en hyllest til de som kommenterer. Dette er ikke noen konkurranse om å kommentere mest, men min måte å si takk på til dere som følger meg og holder bloggen levende!

Nå skrev jeg ingen post med topp kommentatorer for november – det er fordi jeg har tenkt å vente til helga og ha en julekåring!! Jeg vil da ta en oppsummering av de 10 kommentatorene som har vært mest aktive på ~SerendipityCat~ i 2009, og de to som havner på topp skal få en liten juleoverraskelse i posten!!! (Gitt at de tør å dele adressen sin med skumle bloggdamer som meg da…)

😀

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Vel, med fare for å bli beskyldt for å forsøke å påvirke resultatet (til de som mistenker dette, kan jeg bare si at jeg har sluntret unna til de grader å faktisk kommentere og være aktiv i år, at det er bare å glemme), så vil jeg bare si at du ikke er mye skummel – og at de som evt. kommer høyest på listen over kommentatorer sikkert har fått med seg dette allerede! 😀

  2. @~SerendipityCat~
    Nåja… Jeg har nå mine tvil. Jeg har sett bilder, og en knøttliten Cat er ikke så veldig skummel 😉

    Det var disse blog-treffene man aldri kommer seg til etc. etc.

    Og… tilstede? Altså, jeg LESER jo som regel, men veldig tilstede i kommentarfeltet kan jeg ikke påberope meg å ha vært, i alle fall ikke på leeeeeeeenge.

  3. Og jeg som var så aktiv i november! Jeg tror ikke jeg begynte å kommentere noe særlig før etter sommeren så jeg kommer nok ikke så godt ut på en årsoppsummering… Men det er greit! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.