Usj

9

Jeg er ikke komptatibel med kulde. Et par minusgrader er greit, og jeg liker at det er litt snø. Men når det kryper nedover mot ti minus begynner jeg å mistrives litt – jeg blir rett og slett et «pinnemenneske» – stiv og støl i ledd og muskler. Vondt er det, og ingen sitte- eller liggestillinger fungerer som de skal. Da er det godt å kunne stå opp og fyre litt i peisen mens man venter på at smertestillende skal virke!

🙂

Kanskje jeg skal åpne julekalenderen også….?

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. Ja nå rimer det på leggene!
    Dunjakkene fra Bergans er storveise, saueskinnspels rundt halsen, pulsvanter i tova ull, du det er undervudert!
    Men noen himla gode sokker tykke gode varme skoletter eller støvletter!
    Ser vel ikke så råstilig ut, men det er varmt….
    En kan ikke alltid være elegant…?..
    Ønsker deg en varm dag!
    Klem Lokki

  2. Det har aldri vært meningen at mennesker skal bo nord for alpene. Hvorfor tror dere egentlig at det nordlige Europa er omskjermet av høye fjell eller hav på alle kanter? Jo, for å stenge folk ute!

  3. Hehe…Det er som å lese om meg selv. Jeg er også oppe på nettene å tapper varmt vann i flaskene og freser litt med gassovnen mens jeg venter på at pill`sn skal kicke inn! 🙂 Håper det snart blir mere stabilt vær, og helst på et par plussgrader! 😀

  4. @Lokki
    Koser meg så godt jeg kan vettu, det er viktig det! 😀 Håper du også har det bra!!!

    @Bell4trix
    Ja, det hender nå at man får noen pauser i sovinga da, men det får vi vel bare leve med? 😀 Det er nå ikke så ille når en kan lese blogger og hyggelige kommentarer mens man er oppe en tur!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.