About Author

14 kommentarer

 1. 😀 Hun er vel en fantastisk dame, denne AnnaAnka.
  Jeg skal heller aldri eksperimentere mer med blonde striper. Blondt hår her i gården gikk av moten for 20 år siden.
  Og du er nok mye penere med mørk enn med blond hårprakt.

 2. @vibeke
  Hehe, så du har vært der også ja! Tror vi alle har en periode hvor man vil eksperimentere litt, og så finner man ut etterhvert hva en passer best til. Det er jo virkelig ikke alle som passer som blondiner, og jeg synes det er kjempefint med mørkt hår! Faktisk farger jeg det av og til mørkere. Av bildet ditt kan det jo se ut som om vi har litt samme farger faktisk? 😀

  Tror Anna Anka får mange til å fnise med disse uttalelsene gitt!

 3. Jeg har vel hatt alle mulige hårfarger siden jeg begynte å eksperimentere i 6. klasse, og kan skrive under på at det å være blond ikke nødvendigvis er noe morsommere eller penere. Men fru Anka stiller jo med vitenskapelige bevis, så.. ja, hva skal man da argumentere med? *ler høyt*

 4. Å jøje meg. Jeg tillot meg å poste en mini om denne, jeg også.

  Selv var jeg så stripete på åttitallet, at jeg nesten ble gråmelert. Nå er det brune håret mitt stripete helt av seg selv. Huff, jeg lurer på hva Anna synes! 😆

 5. Oioi! Det vekket gamle minner. Det lyseste jeg noensinne har vært var da jeg sov med blekemiddel i håret en natt. Det ble sånn mellom-orange. Ikke brukbart til noe annet enn å være grunnlaget for en litt knæsj rødfarge, men det var også poenget 😉 Ville ikke gått for blondt om det ble kastet etter meg, gitt.

 6. Lol. Anna Anka er… tja. Det er litt slitsomt med hvor mye mediaoppmerksomhet disse typene får, egentlig. Problemet er jo ikke egentlig hva de sier eller gjør – problemet er alle dimlingene som SER PÅ at de gjør/sier disse tingene – og synes det er HELT riktig…

 7. Se nå har du fått det lekre bildet der, skjønne brunette! Det ble finfint altså 😀
  Ønsker deg en GLEDELIG JUL og TUSEN HJERTELIG TAKK for at du er på nett!!
  Gleder meg storveis til å følge deg videre!
  Juleklem fra Lokki

 8. Hahaha, dama er jo splitter pine gærn!

  Jeg synes folk skal være som de er… ha den hårfargen de har.. og så kan vel andre slutte å blande seg. Alle kler definitivt ikke å være blonde og etter min mening er noen av de vakreste kvinnene i verden mørke, uten at det handler om noe annet enn ulik smak. 😉

 9. Dama bor nok i en alternativ verden kun befolket av henne self, ja!
  Når jeg hører slike uttalelser kan jeg ikke unngå å huske hva en ung mann fra Jeddah engang fortalte meg, i all fortrolighet. Han kunne ikke skjønne hvorfor menn i vesten var så betatt av blondiner. Det må jo bare være noe galt med folk som ikke engang har normal hårfarge?

  Jeg regner med at de fleste blondiner ikke er sjukere enn oss brunetter, men i tilfelle Anka er han nok inne på noe. Og alle media som er så villige til å gi neket så mye oppmerksomhet er nok enda sjukere!

 10. Helt siden du skrev om Anna Anka forste gang har jeg moret meg kostelig med programmene hennes, takk til http://www.tv3.se for at de legger ut alt paa internett! Tok en episode av Anna Anka’s jul tidligere i dag og det var morsomt og forferdelig paa samme tid.

  Brunette Power!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.