Feberskummelt

13

Når jeg får feber blir alt veldig rart og skummelt. Det er som om hjernen er overopphetet og bare gjør feilkoblinger. Lyset på TVen er skummelt. Lyder i huset er kjempeskummelt. Alt som skjer med kroppen er skummelt. Å være alene er skummelt, men samtidig orker jeg ikke tanken på å forholde meg til noen. Jeg drømmer rart, er plutselig forelska i Eddie Izzard i drag. Tror at kiropraktoren vil bli skitforbanna når jeg ikke kan komme i morgen. feber er veldig merkelig.
Hva gjør feber med deg?

(Mailer, kommentarer etc besvares når feber har gått ned – tror det er lurest gitt. Ikke bli sint på meg?)

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Flink pike, gi deg nå!! Bli sint på deg? *glatter ut ansiktet og smiler søtt* Du skal bare ta vare på deg selv nå. Det er «bare» hjernen din som koker i hop tull fordi du har brukt opp all den lille energien for lengst. Skjønner at alt er kjipt akkurat nå, og jeg skulle ønske jeg hadde en magisk tryllestav som kunne reparere deg (og oss alle), men jeg sender over en imaginær kopp te og ber dumme drømmedemoner om å holde seg unna deg.

 2. Hjernen liker seg best på 37 grader. Når det blir mer enn det gjør den rare ting. God bedring! Ta godt vare på deg selv. Paracet er heller ikke så dumt.
  Store klemmer til deg

 3. Ja det er rimelig spooky når det lukter svidd bare man skal tenke en liten tanke…
  Det er ikke gøy!
  Jeg håper så inderlig at en løsning foreligger snart! SNART!
  God bedring Cat!
  Varm klem – kanskje litt dumt akkurat nå… – da sier vi en avkjølende klem fra meg til deg Cat.

 4. Uff! Kjenner meg veldig godt igjen i det du beskriver – en surrealistisk og skremmende tilstand!
  Ønsker deg masse god bedring!
  Klem Rutt

 5. Vil bare titte innom deg og ønske deg en riktig god nyttårsaften!
  Og ønsker deg alt mulig godt for 2010!
  Takk for at du er der ute, kunnskapsrike nerdete gledespreder Cat!
  Jeg setter stor pris på deg 😀
  Gleder meg til å følge deg i 2010 og så håper formen er noe bedre, riktig god bedring!
  Stor varm nyttårsklem fra Lokki

 6. Jeg må smile litt når jeg leser hva du fantaserer om. Men ikke gøy å ha feber! Håper du har kommet deg. Jeg feberfantaserte selv for et par dager siden. Blandet sammen togturen jeg måtte avlyse og en strømpebukse med sjiraffemønster jeg brukte nyttårsaften, og lå og tenkte at toget egentlig er en sjiraff… For noen år siden fantaserte jeg om kuer i fanakofte. 😀

  God bedring!

 7. som regel blir jeg supergira og hyperaktiv, og så kiler det i kroppen. men noen ganger har jeg ekle feberfantasier. da jeg var ca åtte og febersjuk var det akkurat som om det fantes en mengde små maur eller dyr eller mennesker i teppet og på gulvet og de chanta navnet mitt så høyt at jeg begynte å grine. da jeg var noen år eldre og på folkehøgskole slo døra vår seg plutselig opp på vidt gap og ei klassevenninne fra førsteklassen på vgs kom forbi i kokkehabitt med en pizzaeske i hendene som hun bar inn på rommet over gangen. jeg lukka øynene i forvirrelsen og da jeg åpna dem igjen var døra lukka.

  noen måneder senere hadde jeg feber igjen. da fantaserte jeg om nazister som skulle opp i andre etasjen på internatet og stilles på krigsrett, og jeg gjemte meg unna i senga mi bare for å bli kasta rundt av et spøkelse.

  evt meg selv.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.