Diors vårmakeup er helt nydelig!

9

Som faste lesere av denne bloggen vet, er jeg ganske hekta på makeup fra Dior. (Noe av det jeg har skrevet før kan du lese her.) Neglelakk og øyenskygger er min største svakhet der, og jeg trekkes mot kosmetikkavdelingen straks en ny kolleksjon er inne.

Nå skulle jeg ønske at jeg var en sånn fancy rosablogger som ble sponset med masse gratis Dior-sminke, men det er jeg jo dessverre ikke.  (Hint hint!! 🙂 )

Men altså: Diors Boudoir-kolleksjon for våren 2010 er rett og slett kjempenydelig, og jeg vil presentere noen utvalgte favoritter. (Se hele kolleksjonen på Diors egne sider.) Duse pasteller og inspirasjon fra blonder – denne kolleksjonen er inspirert av 1920-tallet og er sensuell og elegant.

«Poudrier Dentelle» – Dior Lace Face Highlighting Powder

En elegant og ekslusiv puddereske med blonder både på lokket og på selve pudderet. Her er det bilde av den delikate rosa fargen, men det finnes også i en beige variant. Silkeglatt og med lett skimmer som fremhever ansiktet!

Dior 5-colour eyeshadow – Nr. 743 Coquette

To paletter med øyenskygger som det er veldig vanskelig å velge mellom synes jeg – den andre (Pearl Glow) er det skimmer i og for å være helt ærlig er jeg litt lei av skimmerøyenskygger om dagen. Når jeg i tillegg elsker ulike lillatoner, er denne perfekt for meg!

Dior Addict Lipcolor – Nr. 663 Pink Embroidery

En nydelig rosafarge som likevel ikke blir for «sukkersøt» passer godt til vårens pasteller! Dette er faktisk min første Dior Addict, vanligvis har jeg brukt å kjøpe lebestifter fra Chanel, så denne gleder jeg meg til å prøve ut!

Dior Vernis i Rose Ballet (184) og Gris Perle (604)

Dette er også to nydelige farger som oppsummerer noe av essensen ved vårens farger synes jeg. Nå er det jo slik at jeg er en neglelakkfantast, men nå svikter jeg faktisk Dior. Jeg har nemlig forelsket meg i Essie og OPI, rett og slett fordi jeg synes de holder en høyere kvalitet enn Dior og Chanel på lakkene! (Jeg betaler altså ikke bare for et merke..)

minmote.no hadde forresten en fin artikkel om «Vårens IT-negler» i dag, jeg anbefaler å ta en titt på den til videre inspirasjon!

Og til slutt et inspirerende sett fra Polyvore!

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. De har bra make up, men når jeg skal ha noe nytt så foretrekker jeg make up factory og Gosh. Low end merkene har blitt bedre de også. Øyeskygger så foretrekker jeg pigment og da blir det mineraløyeskygge. Beklageligvis holder Shespace på å slutte nu. Jeg bestilte 20 stk øyeskygger i forrige uke. Måtte ha mer av mine favoritter, må vite. 😉

  2. Vel, hvis du vil ha. Så må du bestemme deg litte kvikt. Neglelakk er en lidenskap for meg også. Khrome samlingen til China Glaze nu i høst er virkelig en schlager.

  3. Den der Particuliere (taupe)-lakken til Chanel er min absolutte faovritt no. Har leita ei stund etter en slik farge og voila, der var den. <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.