God service av Apéritif!

2

Når vi begge er opptatt av god mat og vin, fant jeg ut at en vinsmakingskveld kunne være en fin gave til min snille samboer. Selv tåler jeg ikke å drikke så mye alkohol, men å smake går greit! 🙂

Men mange bakterier og ulumskheter herjer om dagen, og min kjære ble skikkelig syk i helga. Skikkelig nedtur, når vi skulle på vinsmaking mandag kveld. Derfor ble vi ekstra glade da Apéritif gjorde et unntak fra avbestillingsreglene og klarte å finne noen andre som kunne overta plassen vår, og refunderte kursavgiften!

Det kaller jeg ekstra god service, og vi gleder oss til å melde oss på et nytt kurs hos Apéritif når formen er litt bedre og tiden strekker til!

😀

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.