Topp 5 kommentatorer i januar

5

Dere trodde kanskje at jeg hadde glemt dere?!? Håhå, nei det har jeg ikke! Jeg er bare litt tidsforvirra og har januar i hodet mitt enda!

Men at dere er her setter jeg fortsatt pris på, og her er listen over Topp 5 kommentatorer på bloggen i januar 2010!

1. Lokki fra Lev Livet Lett!
2. Irene
3. Alt Godt
4. Bell4trix
5. krikkert

Tusen tusen takk kjære dere, her er det både gamle travere og «nye fjes» som har vært aktive! Det varmer et vinterkaldt bloggehjerte! Det har kanskje vært litt labert med blogging for flere etter jul? Når dagene blir lysere og det skjer mer kommer nok formidlingslysten sterkere tilbake!

Illustrasjonsbilde fra Microsoft Clipart Online

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. KJære snille søte Cat!
  Du, jeg har en tendens til å finne stor glede i små ting, med dette var HEI DUNDRENDE SÅ MORO!
  Jeg feirer med en kokosbolle og en kaffilurk 😀
  Trives så god her, og anbefaler ALLE andre å si noe hyggelig 😀
  Fortsatt god søndag!
  Klem Lokki

 2. @Lokki
  😀
  Det er nettopp det som er meningen – å lage et lite «avbrekk» med hyggelig stemning. For meg har det vært noe av det fineste med bloggosfæren siden jeg ble kjent med den, denne muligheten til å gjøre noe hyggelig for hverandre og anbefale videre.
  Stor søndagsklem!!

 3. Nommen -jeg er jo med! 😀 Da har jeg ikke vært så sløv som jeg trodde! 😛 hehehe…Leser stort sett alt på bloggen din da, har stort sett ikke noe nytt å komme med så da hender det at jeg lar være å kommentere! hehehe 😀 Nr 4 -mitt lykketall! I love! <3

 4. Hurra for meg! Og de andre kommentatorene, selvfolgelig. Tror jammen jeg skal feire litt jeg ogsaa! Sjokkis paa kontoret, yes!

 5. @Bell4trix
  Er ikke alltid man kommenterer, sånn er det med meg også! 😀 Jeg surfer nå innom en god del blogger, og prøver å legge igjen et spor her og der, men av og til blir det litt tilfeldig. Sånn er det! 😀 Men jeg er glad for at dere er her!

  @Irene
  Feiring med sjokkis blir aldri feil Irene – hurra!! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.