Innbrudd i boden

13

Mamma ringte meg i går ettermiddag og var ganske oppskaket, det hadde vært innbrudd i gårdens boder hjemme hos henne. Det overrasker meg litt hva tyvene har fått med seg. I tillegg til ski og annet sportsutstyr, som jeg kan forstå at de stjeler, har de nemlig tatt med seg:

– En knivsamling (ok, ganske forståelig)

– En bag med Tae Kwon Do-effekter (drakter, belter etc.)

– En gammel stresskoffert med pappas etterlatte papirer

– En diger kjele, av typen du bruker til saftkoking

– En gammel gyngehest (uten hale)

Spesielt det med kjelen og gyngehesten lurer jeg på. Det er nesten så jeg håper det kommer til nytte når de først har tatt seg bryet med å stjele så store og (relativt) ubrukelige ting.

Så kan de nå sitte der da, i ført en gammel Tae Kwon Do-drakt og lese pappas gamle kontoutskrifter (siden han døde i ’98 vil dette selvfølgelig bli veldig interessant…) mens de leker med gyngehesten og koker saft. Eller noe sånt.

Ubrukelige tyver.

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. au.
  det er vel på tide å skifte ut hengelåsene her i gården merker jeg. selv om tredøra sikkert går an å få opp med f.eks. en øks.

 2. @trips & Tics
  Men litt mer valuta enn en gyngehest ville jeg vel ha ønsket meg 😀

  @bodil
  Greit å prøve å sikre seg ja, selv om de kommer seg nok inn hvis de virkelig vil. Hos mamma hadde de i hvertfall gjort en STOR innsats med å komme seg dit bodene er, som både involverte øks og krabbing gjennom bittesmå vinduer til bod-området.

 3. Huff -så ekkelt med innbrudd!

  Men jeg skjønner jo hvorfor de stjal gyngehesten. De måtte ha noe å flykte med. En flukthest. Og de brukte sikkert saftkokekjelen som hjelm. Du skriver at den var diger. Det må til hvis den skal passe siden du er så tjukk i huet at du
  1. begår innbrudd
  2. tror at du kan stikke av på en gyngehest,

 4. knis
  ble litt uklart. Oppklaring: Det er ikke DU som er tjukk i huet, men DE som gjor innbrudd. Og jeg, da. Som skriver upresist:-)

 5. Tjuver er ofte idioter. Jeg hivde engang en haug skrot bak i min gamle pickup (som jeg ikke har mere) for å ta det til fyllinga. På veien dit stoppet jeg for å hente posten, og da jeg kom tilbake var lasteplanet tomt.
  Tjuvene stakk av med en gammel ubrukelig datamaskin, en krakk med tre ben, en ødelagt bokhylle, en kjempediger maskin som engang tørket og glanset fotografier, en lekk bøtte (for bøtteballetten, sikkert), noen små elektriske motorer som ikke virket og en pappeske med diverse metallskrap.
  En veldig generøs skraphandler ville kanskje gitt dem en femmer for det, men det ville sikkert koste dem mer i bensin å komme seg til ham.
  For å dumpe skrapet på fyllinga ville jeg måtte betalt $10. Minst.

 6. @Marina
  Hahaha, tyvene gjorde deg med andre ord en tjeneste! 😀 For en gjeng…. Nei, om VI var tyver ville vi vært litt smartere, eller hva? Tyvene trenger litt voksenopplæring i hva som er verdt å stjele føler jeg.

 7. Hehe, jeg lo godt flere ganger. Først av innlegget, og så av alle kommentarene. Gyngehest… aiai, det må ha sett utrolig morsomt ut ! Selv om vi ler av det, og det diktes litt om det de stjal. Så er det ikke noe kjekt å ha innbrudd, eller å vite at noen har vært i tingene dine… Håper alt står bra til med din mor =)

 8. vi hadde innbrudd i boden for lenge siden og ta tok tyvene med (i tillegg til sykler og sekker): en pakke pinneis og 4kg lynghonning. forstå det den som kan.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.