Installasjonsproblemer

2

Noen ganger bare kludrer det seg til, som da jeg skulle oppdatere til ny iTunes i sted. Jeg får det nok til, men jeg har egentlig ikke tid til å prøve og feile akkurat her og nå. Hvis du er som meg, så får du litt oppheng når du støter på sånne problemer og greier ikke å legge det i fra deg når det skjer. Det er forsåvidt en fin egenskap å ikke gi seg før man har løst et problem, men noen ganger har man rett og slett ikke tid til å sitte og knote med ting. Nei, det har man ikke.

Så på tross av en uutholdelig visshet om at Noe Ikke Virker skal jeg nå legge problemet til side og svare på jobbmailer i stedet.

Sådetså.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.