Les om «Individuell plan» hos Marias Metode

5

Hvis du ikke allerede har gjort det, så vil jeg anbefale deg å lese Marias innlegg om Individuell plan.

Jeg har ikke noen slik plan, men innser at jeg burde ha hatt det, og det er definitivt på «ting som skal fikses»-lista mi for våren. Lurer bare på hvordan jeg skal få tid og krefter til det når hver avtale utenfor huset må planlegges med minst 1 hviledag før og 1 etter… Kanskje de kan komme hit og planlegge sammen med meg?

😀

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.