Jeg er fast leser av Giktbloggen, der Peter Andre Jensen forteller om hvordan det er å leve med leddgikt. Det er informativt og nyttig også for andre som lever med kroniske sykdommer og smerter. I dag fant jeg et innlegg som heter «Ofte spurte spørsmål», og det er vel en spalte flere har hatt lyst til å lage! 🙂
Jeg klipper inn et lite sitat til glede for mine lesere, og håper at alle tar turen over og leser resten av innlegget!
Hvorfor prøver du ikke denne teen/gulroten/kålrabistappen/urtemiksturen? En jeg kjenner ble kurert etter å ha prøvd den i tre uker.
Diplomatisk svar: Jeg har inntil videre valgt å stole på den medisinske ekspertisen, som sier at Mabthera er det riktige valget for meg på det nåværende stadium. Hvis tingene derimot skulle endre seg, vil jeg selvsagt vurdere den mirakel teen/gulroten/kålrabistabben/urtemiksturen som din venn ble kurert av.
Ærlig svar: Fordi jeg ikke gidder. Fordi jeg ikke tror på det. Og fordi jeg ikke tror du vet hva du snakker om.
7 kommentarer
Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Anbefaling: Giktbloggen -- Topsy.com
Så du er absolutt ikke interessert i å prøve min fantastiske nypete som har kurert AIDS, aldersdemens, og fått en amputert fot til å gro ut igjen? Nå blir jeg skuffet, Cat…
@krikkert
Må nok dessverre skuffe deg der krikkert, men hvis det er noe trøst kan jeg sikkert bruke teen din til å vanne plantene med eller skylle håret for å gi det mer glans? 😀
@~SerendipityCat~
Eg er misnøgd! Grufullt misnøgd! 🙂
hei, visstnok skal svinekjøtt være særs dårlig for giktbruddne folk. sats heller på storfe, viltkjøtt, fisk eller vegetar ::)
har noe med urinsyre i griseliket å gjøre
@krikkert
Hehe, så trist da 😉
@viljar
Stemmer det, svinekjøtt er ikke noen slager. Det fins jo noe som heter urinsyregikt også som faktisk der anfallene faktisk kan utløses av svinekjøtt. Utrolig hvor mye kostholdet kan ha å si! Man merker fort at kroppen kan bli ganske «tung» og dårlig av for mye kjøtt, og mange bytter nok automatisk over til et lettere kosthold.