Anbefaling: «Smile or Die»

6

For en stund siden skrev jeg om Barbara Ehrenreich og boken «Brigth-sided» som ble anmeldt av Finn Skårderud. Nå driver jeg og leser etter på blogglista i RSS-leseren min, og kom over et innlegg om samme tema hos unfiltered perception: Smile or Die. Måtte bare anbefale dette innlegget til dere. Jeg tar også med videoen med foredraget til Barbara – veldig morsomt presentert om et interessant tema!

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Anbefaling: “Smile or Die” -- Topsy.com

  2. Herlig video! Har omsider begynt på boka, og synes den er utmerket. Den tar opp et viktig tema, og det er i høyeste grad også aktuelt her i landet. I boka til Barbara Ehrenreich kan man lese om folk som får sparken fra jobben fordi de ikke har den rette positive innstillingen. For ikke lenge siden opplevde en venninne av meg at sjefens hennes hadde sagt han merket det var «negativ energi» på kontoret hennes.

  3. Utrolig bra foredrag + video! 🙂 Ble sittende og se på hele greia. Skummelt med disse holdningene som gir hvert individ skylda for alt som går galt i livet deres. Det minner meg om den sekten Carola var/er med i… livets ord, er det vel?

    Jeg er innom for å si at du har fått award og utfordring i bloggen min. Mulig du har fått den før, men jeg prøver meg. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.