Påskekort

12

Jeg hadde så lyst til å lage kort og sende til fine folk for å ønske dem god påske, men dessverre ble jeg ikke ferdig med dem i tide og energien gikk plutselig med til masse andre ting. Men de jeg rakk å bli ferdig med står nå her og blomstrer, og jeg tenkte jeg kunne vise dere et par av dem samtidig som jeg sier at jeg håper dere har hatt en veldig god påske så langt og av avslutningen på den også blir kjempefin!

😀

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Påskekort -- Topsy.com

 2. Er det sånn at hvem som helst kan tenke at et av korta var tiltenkt nettopp den personen? Da sier jeg i tilfelle takk. De var skikkelig fine!

 3. Nydelege! Eg lagde nokre ein gong med potettrykk, fann ein potet med form omtrent som eit egg, og skar ut mønster. det vart også morsomt, og ungane syntest det var morsomt å fargelegge stripene forskjellig slik at det vart mønster og fargevariasjon i motivet.

 4. Du er nå den mest allsidige bloggeren jeg vet om 😀
  Ja du flinke kreativer nerdeglamblogger – du lever virkelig opp til navnet!
  – jeg digger stilen din 😀
  Fortsatt god påske Cat, og nyt synest av dine herlige kreasjoner!!
  Klem Lokki

 5. God påske til deg!! Så fine kort! Håper du har hatt noen deilige påskedager i byen. Påskeuka er den tiden jeg merker mest forskjell mellom Norge og USA – her er det jo ingen fridager, mens de fleste i Norge har mange dager fri! (Vi fikk gå tidlig fra jobben fredag, klokka to – det hjalp jo forsåvidt litt!)

 6. @Irene
  For å si det sånn, jeg merker VELDIG godt at dere ikke har fri i USA, for mannen her har jobbet på telefon både skjærtorsdag, langfredag og i dag!! Nå er vi jo hjemme uansett, så det gjør ikke så veldig mye, men det blir litt annerledes når man jobber på tvers av land og tidssoner sånn. I Norge har man jo utrolig mye fri i påska sammenlignet med alle andre land jeg vet om! Stakkars dere…

 7. Uff, saa kjedelig for mannen! Globaliseringen sniker seg inn paa den norske paaskeferien! 🙂 Og takk for sympatien! Paaskeuken kalles jo ofte den stille uke, og naar det gjelder kommunikasjon fra venner og familie i Norge saa var forrige uke absolutt en stille uke! MEN vi har hatt over 25 grader hele helgen, og DET var digg!

 8. @Irene
  Ååh, lite misunnelig på varmen dere har da! 😀 Her i Oslo har det vært grått og regn HELE uken, bortsett fra nå de 2 siste dagene på slutten hvor vi har sol og hele 6 varmegrader på balkongen!! Juhuu liksom! 😀

 9. Washington er et merkelig sted – rett fra vinter til sommer, liksom! Konseptet vårjakke/hostjakke eksisterer nesten ikke her – man trenger den kanskje en uke om våren mellom boblejakka og kortermet. Jeg sender varme tanker til Norge og haaper at det blir mer vår der snart!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.