På påskebesøk i «Butikken»

22

Er det én ting som står høyt på ønskelista når vi engang skal kjøpe oss hus, så er det walk-in closet. Bare tanken på å kvitte seg med overfylte skap og skuffer, og kunne ha kjoler og lekre topper hengende på rad og rekke i et stort walk-in closet med god belysning…mmmm…. Selvfølgelig skal klærne være sortert etter type og ikke minst farger. (Har jeg nevnt at jeg elsker å sortere ting etter farger??)

Uansett, det jeg skulle fortelle: Første helga i påsken, på «palmelørdag» (heter det det?) var vi på besøk hos min gode venninne H og hennes familie. De har ganske nettopp kjøpt et lekkert og stort hus med mange etasjer og massevis av plass, og midt oppi denne herligheten – et helt eget rom til walk-in closet!! Rommet har fått tilnavnet Butikken!! Jeg dør av beundring, og har fått lov til å videreformidle et par smakebiter av herligheten.

Man kommer rett inn i det helligste her, med vårsola inn vinduene!

Selvfølgelig plass til å ha fine vesker fremme, stille opp sko og henge frem utvalgte godbiter til vårens antrekk!

Dekorativt dill-dall!

Innehaveren av Butikken viser fram vårens solbrillemote fra Marc Jacobs!

Vel hjemme igjen prøvde jeg forsiktig å spørre min kjære om det ikke egentlig var sånn at vi ikke trengte så stor stue som vi har? Ja, at vi kanskje kunne for eksempel dele opp leiligheten i litt flere rom, og at det da kunne bli plass til (helt tilfeldig!!) et walk-in closet? «Tenk så fint,» sa jeg «med et soverom uten klær overalt!!». Tror jeg ble grundig gjennomskuet der gitt… 😀

Men om vi skal kjøpe hus noen gang – DA skal jeg ha walk-in closet da!!

Share.

About Author

22 kommentarer

 1. pplcallmeGeorge on

  Palmelørdag? Really?
  For meg var forrige lørdag Earth Hour lørdag. 😀
  Også var det daylight savings start på søndag. Men, det var kanskje denne palmesøndagen jeg vet jeg har hørt om i hvert fall? (Egentlig tenkte jeg at det var i går, men det var vel bare 1. påskedag elns. i går da.)

  Ja, ateist her, som hadde livssyn på skolen. Synes det kanskje? :p

  Men, til den viktige saken ja. Jeg hadde walk-in-closet i forrige leilighet, det var helt fantastisk! Anbefales! (Som om du ikke visste det.)
  Og å flytte fra den var litt trist i grunn. Men det må du bare si til mannen din, det blir mindre rot med wic altså, for det er mer rot på soverommet nå. Nemlig.
  Jeg skal også ha det igjen. Om ikke før, så i hvert fall den dagen jeg tegner og bygger eget hus. 😀

 2. For et herlig navn 😀
  Her har du noen flere argumenter for at du skal få en «Butikk» nå..!.. Det er tross alt bare litt vegg som skal flyttes…
  Det er alltid ryddig 😉
  Det er vakkert og harmonisk å se på, og siden du organisereretter etter farger – vil dette rommet virke svært avslappende = SPA 🙂
  Og så er det veldig kostnadsbesparende!!! det argumentet pleier å funke…(en kjøper ikke så mye når en har så god oversikt… kremt… vel det er nå en sannhet med modifikasjoner det da..) 😀
  Lykke til Cat og ha en strålende 2.påskedag!
  Skal gå inn i Butikken og skifte til middagsantrekk – ble så sabla inspirert 😀
  Klem Lokki

 3. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » På påskebesøk i “Butikken” -- Topsy.com

 4. Det der var da en garderobe! 😉 Eller omkledningsrum. En hver nerdeglamblogger med respekt for sin profesjon må da ha et omkledningsrom, med sofa for å hvile mellom skiftene… 😀

  Ellers så synes jeg det er så strålende med det engelske/amerikanske walk-inn closet ordet/fenomentet. Min mor synes dette var noe skikkelig tull første gang hun hørte om det, helt til jeg påpekte at hun hadde to, det er bare det at hun kaller det kleskott… (gammelt hus)

 5. Oj for en «butikk»! Jeg synes kanskje det mest imponerende er at det er vindu der! Det har jeg skjelden sett i et walk-in closet/kleskott/omkledningsrom og gjor det jo ekstra fancy. Jeg kunne godt tenkt meg ett, selv om det viktigste er aa ha nok skapplass generelt.

 6. @krikkert
  Skrekk og gru? Neida, du finner alltids plass sjø. Det er sikkert noe annet som kan ofres! 😀 Eventuelt kan du jo se det slik at med en kjæreste kommer dere sikkert til å flytte til en større leilighet uansett!!

 7. @~SerendipityCat~
  Det var en leilighet over to plan, der den øverste etasjen var tatt opp av et bad og et soverom på den ene siden av trappen, og to soverom på den andre. De to soverommene som lå motsatt hverandre på hver sin side av trappen var forbundet med en gang (som da gikk over «trappehuset», om du vil). Denne gangen fungerte som garderobe, da for to soverom på en gang. Egentlig en ganske snedig og plassøkonomisk løsning.

 8. @Erlend
  Tenker av man av og til var bedre til å utnytte plass og finne lure løsninger før i tiden, uten at jeg egentlig har inngående kjennskap til å si det! Men synes jeg ser mange «rare» planløsninger og lite gunstige leiligheter somj er nybygde.

  Jeg hadde et lite kott innenfor rommet mitt da jeg var lita, det var helt genialt – i tillegg til å være klesskap ble det selvfølgelig hemmelig klubbhus, guttelusfri sone og lekerom. Fantastisk! 😀

 9. @krikkert
  Nei nei nei, nå blir det FEIL!! Klærne må være lett tilgjengelig, ikke pakket bort i en stakkarslig _bod_!!
  Pass deg, ellers kommer jeg og tar hobbyrommet dit og ekstremoppusser det til walk-in closet! I ROSA!! 😉

 10. @~SerendipityCat~
  Det må du gjerne prøve deg på. Men husk på at da er ikke du hjemme, og da kan du ikke verge klærne dine mot at jeg effektiviserer klesmengden din ved å kaste alt du har to av.

  Og husk, jeg er hankjønn, så en U-neck og en V-neck teller som samme plagg! 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.