About Author

9 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » For oss Gaiman-fans -- Topsy.com

 2. Heei! GAiman, stemningens mester. Det er sjelden man kommer over folk som er så utrolig flinke til å mane frem stemning og følelser. Til alle som mot formodning ikke har lest den allerede, anbefales på det sterkeste tegneserieromanen «sandman». Det kan virke som litt klein «fantasy» de første 10-20 sidene, men bær over med det og la deg rive med. Det er eksepsjonelt godt håndtverk. 🙂

 3. Fy, Cat! Må ikke linke til slikt! Jeg har ikke råd til det nuh! 😀

  Men ja, Sandman er fantastisk. Gaiman generelt er ikke egentlig så fantastisk… han har en tendens til å fortelle den samme historien om og om igjen – men det gjør de fleste forfattere, så det er ikke nødvendigvis negativt.

  Sandman/Death, Neverwhere, The Wolves in the Wall, The Books of Magic, Mirrormask… Coraline har jeg ikke fått sett/lest ennå.

  Nå, hvis bare noen kunne gi ut en collected Warren Ellis, så hadde jeg vært happy 😀

 4. @Irene
  Hehe, jeg måtte ha et sted å legge ut og diskutere noe om bryllupsseremonien så jeg kunne få bidrag fra venner og kjente, og da ble løsningen å lage en passordbeskyttet bloggpost og legge ut passordet på FB… Vil du slenge deg med?

 5. Jeg vil gjerne vaere med! Jeg foler meg kvalifisert etter 8 bryllup paa ett aar! (Four down, four to go!) Jeg sender deg en Facebook-foresporsel, og legger med emailen min der.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.