2 måneder igjen!! *Hyyyl*

33

Jøss, er det 19. april allerede?? Kan ikke tiden bare gå litt saktere?

Om 2 måneder altså er jeg gift. Enn det. De siste dagene har vi hatt lange telefonsamtaler fulle av savn på tvers av Atlanteren. Fortvilelse over vulkaners vrede og situasjoner man ikke kan gjøre noe med har vært mikset med kjærlighetserklæringer og gode ord. Mens min kjære sitter i en blinkende by han gjerne skulle kommet seg vekk fra, sitter jeg her i sofaen og surfer på bryllupssider og planlegger så hodet snurrer av all informasjon og inspirasjon!!

For noen dager siden ba jeg noen venner om hjelp via et lukket blogginnlegg, og fikk masse tips og hjelp. Det ser derfor ut til at en del ting ordner seg der.

Jeg klarer dessverre ikke å multitaske lenger, det er noe jeg savner. Derfor må jeg ta for meg én oppgave om gangen. Sånn, nå skal vi tenke på musikk til bryllupet…. og da tenker jeg og ordner med det til jeg føler det er blitt sånn jeg vil ha det. Og vips oppdager jeg at det er  jo faktisk andre ting også som må ordnes innen en viss tid. Hyyl!!! Jeg er visst blitt en riktig Bridezilla likevel!!

En del av det som gjenstår nå er:

 • Planlegge ferdig seremonien (tekstlesing, musikk, taler etc.)
 • Kjøpe bryllupsklær til brudgommen
 • Til bruden: Slør, sko, veske, sjal, evt. smykke, tiara og undertøy.
 • Få tilpasset brudekjole hos skredder (haster med å bestille time)
 • Kjøpe gifteringer!!
 • Velge meny og viner. (Menyforslagene vi har fått fra Grand holder ikke, blant annet på grunn av allergier. Vi må derfor få hjelp av Grand til å lage en helt ny meny for oss… håper bare de vil gjøre det da!)
 • Bestemme drikke, forfriskninger før vielsen og etter seremonien.
 • Underholdning til gjestene mens er og blir fotografert.
 • Underholdning etter middagen.
 • Lage oppdatert gjesteliste etter at alle har svart
 • Lage bordplassering og bordkort
 • Lage gaveliste og sende info om dette til gjestene
 • Bestille time hos frisør/hudpleie/massasje/manikyr/pedikyr etc. til bruden i dagene før bryllupet
 • Ha møte med stylist – prøvemakeup og hår
 • Kjøpe morgengaver
 • Skrive taler
 • Lage kjøreplan med toastmaster
 • Øve med brudepike

*Puh*

2 måneder sa du? Med en kropp som takler 2-3 timers aktivitet om dagen, og ikke kan gå ut mer enn annenhver dag? Noooo problem!! 😀

Haha!! 😀

Share.

About Author

33 kommentarer

 1. BTW: Dette med multitaskinga er skikkelig frustrerende, og gir seg utslag i en del merkelige samtaler:

  Venninne: Men hva med kakeoppskjæringen? Jeg har noen ideer!
  Jeg: Uææh! Panikk!! Ikke snakk om det, jeg har ikke kommet til det punktet på planen enda!! Hjelp, jeg blir forvirret!! Tilbake til punkt 1 – pleease!!

 2. trenger du noe lånt/brukt? har jo sko, veske og slør. slør er slikt jeg vil beholde, men veske, og sko er ikke så viktig så de kan du få for en billig penge om du vil.

 3. @krikkert
  Forundrer meg ikke!! 😀 Tror vi er så foret opp med denne bryllupsfantasien at uansett hvor mye man tenker at man bare skal ha noe enkelt så bare…wosh!! Tar det litt av!! 😀 Siste tanke i rekken: Kanskje jeg burde kjøpe store sløyfer til å pynte stolene med??

 4. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » 2 måneder igjen!! *Hyyyl* -- Topsy.com

 5. kakeskjæringa? shit. eh. ikke planlegg den? bare …sett tidspunkt? tipper at på det tidspunktet er du så mett og sliten at du ikke vil spise noe kake uansett :p innertier sånn sett: sørg for å la noen ta med seg kakerester til dere, som dere kan nyte dagen derpå. det er heller null poeng å bruke tusenvis av kroner på spesial-kutter. om dere da ikke absolutt vil og MÅ. samme med den første skålen-glassa. tipper grand har lekkert utstyr uansett. men så spørs det jo litt på hvor klenodie-samler man er da 😉

  du har mail forresten

 6. @~SerendipityCat~
  Ekteskapet er faktisk ikke gyldig dersom det ikke er sløyfer på stolene. 😉

  Forøvrig rinner det meg i hu en samtale jeg hadde med en (søt) indisk kvinnelig ingeniør i vår Bangalore-avdeling som skulle gifte seg. «Kommer det mange i bryllupet?» spurte jeg. Hun smilte strålende og svarte: «Neida, vi blir ikke så mange, bare en 700-800 stykker!»

 7. Lol. Jeg er sjeleglad jeg ikke er gifte-typen, og heller ikke har planer om å bli sammen med noen som er det 😉 Greit nok, vi mannfolk slipper vel i det store og hele ganske billig unna, bare vi dukker opp 😀

  Men, det går bra, Cat. Selv om ikke ALT er 100% planlagt og slikt, så blir det perfekt likevel 🙂

 8. Det kommer til aa gaa saa bra!! Kan du faa hjelp av venner og familie til de tingene som ikke er 100% personlige – f.eks. bordkort og den slags? Saa kan du konsentrere deg om de tingene som du maa gjore, saann som aa kjope sko! (Kan ikke outsources…) Masse lykke til!

 9. Høres ut som at du koser deg med å planlegge. 🙂
  Samtidig virker det litt stressende.

  Første gang jeg giftet meg var det hos byfogden på Lillehammer.
  Fotograferingen skjedde ute på Maihaugen.
  Igrunnen veldig lite planlegging. I overkant av 30 år siden og ikke så vanlig med enkle ekteskap hos byfogden.
  Neste gang jeg giftet meg ble også bare hos byfogden, men denne gangen i Bergen.
  5 minutter før vi gikk inn til byfogden overrasket min søte forlover venninne meg med å gå innom en blomsterbutikk å kjøpe ett par hvite nydelige blomsterkvaster til meg. Det hadde jeg glemt. Var allerede veldig syk av ME og meget glemsk. Etterpå spiste vi middag på La Scala med forlovere og barn.(Mine og dine og våre)
  Enkelt og greit.
  Vi er fortsatt gift og har det veldig bra sammen. 🙂

  Lykke til med alle bryllupsforberedelser! 🙂
  mvh. Alva

 10. Gled deg du Cat – nyt dagen!
  Ta godt vare på deg selv nå, jeg tenker på deg og gleder meg med deg, dette blir storveis Cat 😀
  Håper din kjære kommer seg gjennom asketåken snart snart – hjem til sin ventende nerdeglambrud…
  PS – det var ment som et storslagent komplement 😀
  Alt godt fra en gammel ringrev, jepp det er meg-
  – Lokki

 11. @bodil
  Ååh, jeg vil også ha fornyelse!! 😀 Det er jo utrolig romantisk å holde på med dette da… *sukk*

  @PoPSiCLe
  Du aaaner ikke hvilke skjulte gifte-tanker som kan sprette frem etter hvert altså! 😉 Da vi møttes var både min kjære og jeg enige om at eventuelle giftemål skulle gjøres i stillhet hos byfogden eller helst på en utenlandsk ambassade. Men se hvordan det gikk!!

 12. @Irene
  Jada, jeg får da hjelp når jeg ber om det 😀 Er vel mer mitt rotete hode som må koordinere seg her!

  @Alva
  Synes dine gjennomføringer høres veldig fine ut også jeg! 🙂

  @Lokki
  Hehe, fra nerdeglamblogger til nerdeglambrud – har mange anvendelser den forstavelsen der! Takk søte du!! 😀

 13. @Alva
  he he La Scala er i Milano, joda vel er jeg rotete i hodet, men mente Pascal. Er du i bergen noen gang anbefaler jeg deg/dere å spise der. Fantastisk mat,
  http://www.neptunhotel.no/Restauranter/PascalMatVin/tabid/64/language/nb-NO/Default.aspx
  (må le litt-hadde nettopp lest om Italia på nettet, skjønner du-drømt meg bort fra sne 🙂 Og lykke til cat, håper du ikke stresser deg helt ut-husk at dere blir gift uansett. 🙂 )
  ha en fin dag og håper du blir bedre med våren og varmen.
  mvh. Alva

 14. Hehe, det er fort gjort å ta av når man har lite energi og mye å gjøre, men det meste av dette er da vel greiere å få til enn man skulle tro.

  Når det er sagt, kanskje du kunne ha glede av en liten bryllupsplanlegger? Jeg har en venninne som akkurat har startet opp et lite firma, for vanlige brudepar, med akkurat så mye oppfølging som du skulle ønske/trenge.
  http://www.barebryllup.no/

  Tilbyr tips og råd og dytt i rett retning, eller ta over deler av jobben for deg.

  Dessuten. Grand fikser meny. Bare sett opp en liste over ting menyen ikke skal inneholde. Dette er ingen sak, og om Grand ikke fikser dette så er de det dårligeste serveringsstedet jeg har hørt om noen sinne! (og det er de jo bare ikke).

  Og du, gjester underholder seg da selv? Så lenge de har noe å drikke på så blir det lett prat, dersom det er noen som ikke kjenner noen så sørger du for at noen tar seg av de, ellers ikke noe å tenke på. Jeg har vært i mange bryllup, og aldri kjent på noe behov for å bli underholdt mens brudeparet fotograferes.

  og lykke til 😀

 15. @Alva
  Hehe, det sier vel litt at jeg er såpass bortreist at jeg ikke merket det en gang! 😀 Utrolig deilig meny på den Pascal du…mmmm…kommer jeg meg til Bergen en gang så skal det på lista.

 16. Jeg vil bare si at jeg er helt imponert over deg! Alt du får til! Men tror kanskje du må ta deg en aldri så liten chill-pill og prøve å prioritere. Se hva som er viktigst og hva som må gjøres først og så ta èn ting av gangen. Å stresse gjør alt værre så det må du prøve å aktivt unngå (Jeg skal være den rette til å si det! NOT! Men man trenger å høre det fra andre innimellom har jeg erfart!),Det vet vi vel alle som strever med denne dumme sykdommen. 😉

  Jeg vet at du likevel kommer til å komme i mål og alt kommer til å bli helt nydelig! For sånn er du som person! Lister er alfa og omega. Og så en reality-check på hva som er viktig og hva som kan gå litt av seg selv. Tror dette blir kjempebra! Og jeg bare koser meg så veldig med å lese om bryllupet ditt! TAKK for at du deler! <3 <3 <3 <3 og masse LYKKE TIL! 😀

 17. Hoho, du har nok å drive med for tida, skjønner jeg. 🙂 Du vet selv best hva som er viktig for deg. Vi har alle forskjellige krav/forventninger, så jeg håper du (med en del hjelp, forhåpentligvis) får de viktigste detaljene på plass i tide.

  *klem*

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.