Vår uendelige appetitt for distraksjoner

19

Nå burde jeg selvfølgelig huske hvem jeg snakket med dette om på Twitter, men det gjør jeg ikke. Var det @bjornario kanskje? Hmm… Uvisst.

Men i alle fall, denne tegneserien som heter Amusing ourselves to death laget av Stuart McMillen må du lese. En tankevekkende og kanskje riktig sammenligning av «Brave New World» og «1984».

(Trykk på bildet for å lese hele tegneserien.)


Kanskje burde vi ikke være så redde for ytringsfriheten vår, men for at vi lar ytringene forsøples til det ikke er noe av verdi igjen?

Burde jeg ha dårlig samvittighet nå for å ha brukt tid på å se søppel-TV forrige uke, når det finnes så mye fantatisk litteratur der ute jeg ikke har fått lest enda? (Og hvor mange bøker kommer jeg egentlig til å rekke å lese på den tiden jeg har igjen å leve?)

Vår uendelige appetitt for distraksjoner!!

Jeg skal i hvertfall re-lese «Brave New World». Har en gammel, gammel utgave som for tiden vansmekter i en boks i kjelleren.  Trenger flere bokhyller allerede!! Eller kanskje jeg skal lese den på iPad???

Share.

About Author

19 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Vår uendelige appetitt for distraksjoner -- Topsy.com

 2. Veldig bra! Begge de bøkene hører til mine favoritter også, det er ikke lenge siden jeg tenkte at jeg vil lese Brave new world igjen, takk for påminnelsen! 🙂

 3. @trips & Tics
  Tror ikke jeg kunne ha vært mer enn 11-12 år da jeg leste den første gang, og den skremte vettet av meg! Siden har jeg lest den igjen og igjen, og nå lastet jeg den nettopp ned via Kindle. Det skal bli gøy å lese den igjen, finner noe nytt hver gang, ser det fra en annen vinkel.
  Hmm… nå leser jeg tre bøker samtidig da, så jeg får vel gjøre meg ferdig med den ene eller den andre først! 🙂

 4. Jeg har også lastet ned fra Kindle i dag! Fant den ikke på Stanza, fant derimot en annen av Huxley gratis, så da har jeg noe å lese framover. Ferdig med «Stalins kyr», prøvde(er) meg på «Utrenskning», men den er for mumlete. Flue i vinduskarmen-litteratur blir litt for langsomt for meg.

 5. ey, tror det er jeg som har den. kan sende den nedover, eller uansett har jo de fleste bokhandlere en billig pocketutgave til en hundrelapp.

 6. Pingback: Topp Ti Kommentatorer i 2010!! | ~SerendipityCat~

 7. Wow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The entire glance of your web site is magnificent, neatly as} the content material!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.