Gløshaugsmartinga

15

Alle som har gått på NTNU i Trondheim har på et eller annet vis vært med i den evige drakampen mellom Dragvoll og Gløshaugen.

Her en veldig morsom rap som spiller på dette. (Funnet via @HegeTunstad på Twitter)

Så kan vi Dragvollstudenter si til oss selv at «nåja, smartinger er de kanskje når det kommer til matte og fysikk…men verden er bare mye mer da!»

😉

Share.

About Author

15 kommentarer

  1. Så kan resten av oss si at sivilisasjonen, den slutter nord for ring 3, og at NTNU er en høgskole med litt for høye tanker om seg selv. 😉

  2. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Gløshaugsmartinga -- Topsy.com

  3. @~SerendipityCat~
    Stemmer, psykologene holdt ut der ganske lenge. Nå er det ikke universitet mer, men derimot boliger. Realistene er på Gløshaugen, resten i hovedsak på Dragvoll, men det er jo avleggere både her og der (noen arkitekter i Industribygget i Innherredsveien, f.eks.).

  4. Fantastisk video, veldig bra! Jeg har ikke selv gaatt der, men jeg er fra Baerum – ergo kjenner jeg mange som har gaatt der! Og det var alltid mye snakk om disse allvaersjakkene… Morsomt at selv «babe’n» i videoen har allvaersjakke og gummistovler!

  5. Ikke så verst parodi/versjon av «Vestkantsvartinga» av Karpe Diem. Ikke at jeg har noe kjennskap til verken Gløshaugen eller Dragvoll 😀 Men joda, de fleste universitetsbyer har vel noe lignende gående 😉

  6. Hoho, fantastisk! 😀
    Jeg kjenner meg igjen, gløsing som jeg er med ring og hele pakka. 😉 Jeg savner ikke Trondheim i det hele tatt, men studentlivet på Gløs derimot… Fyttikatta hvor gøy jeg hadde det de fem årene jeg tilbrakte på sivingstudiet.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.