Ikke bare stygt og teit med OnePiece?

18

Jeg er en av de som synes slike OnePiece ser direkte…ekle ut. Nei, jeg skjønner ikke hvorfor folk vil gå rundt og se ut som små bompibjørner.

Men så leste jeg et innlegg inne hos Prinsesse Lea som heter «Heia Ungdommen»,  hun sier blant annet:

Og er det ikke egentlig fantastisk befriende med en ungdomsmote som setter komfort foran det evige kravet om å være sexy og tiltrekkende?

Akkurat det er jeg faktisk helt enig i, og det er et argument jeg hverken har hørt før eller tenkt på i forbindelse med OnePiece. Det er i hvertfall ikke for å være sexy at man har på seg det! (Selv om det helt sikkert finnes dem som synes OnePiece er sexy, jadda..)

Dog, her i tårnet holder vi oss for god til sånt. Her er det selvfølgelig bare silkekjoler, tiara og stiletthæler som gjelder!

Share.

About Author

18 kommentarer

 1. Hei!
  Bra poeng. Jeg er litt ambivalent ihht. onepiece, det ser ufattelig teit ut men det gjør forsåvidt mye av det som blir mote også, før man venner seg til det. Greit for meg, jeg ligger som regel to år etter siste hyl innen mote uansett.

 2. normog :
  Greit for meg, jeg ligger som regel to år etter siste hyl innen mote uansett.

  Jeg ligger vel cirka 15-20 år etter, men jeg vil helst slippe å måtte dø i løpet av de neste 15-20 årene allikevel…!

 3. Jeg gikk inn i et prøverom her om dagen. Og en eller annen hadde plukket ut en grå onepiece for prøving før meg og latt den henge igjen…

  Jeg syntes det var et snedig sammentreff. Fordi, jeg aldri hadde turt å plukke en fra stativet og bært med meg den lange farefull veien til prøverommet selv. Men nå hang den der, klar til prøving.

  Let me tell you. Det var digg!!! Turte ikke ta med ut til disken.
  Skjønner nå at jeg må tilbake og vise handlekraft.

 4. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Ikke bare stygt og teit med OnePiece? -- Topsy.com

 5. De greiene ser da både komfortable og relativt praktiske ut? Og oss superhelter har jo gått i onepiece i mange år! Våre er riktignok litt mer sexy, men tro meg; ikke alle superhelter har helt perfekte kropper, og spandex er ikke så varmt at det gjør noe. Det er god grunn til at mange velger en lang kappe over.

  Når jeg tenker meg om, så passer de bompibjørn-draktene sikkert fint over spandexen…

 6. Hmmm… Cat – nå skapte du bilder i hodet mitt om hotte jenter med svært svært hot bekledning inni en teletubbies-drakt. Jeg har ikke helt klart å finne ut om det var bilder som trenger klorbleking eller ikke, ennå…

  FY!

 7. @Marina
  Haha, ja sånn at man slipper å rase rundt for å finne et sted å skifte til Catwoman-drakt! 😀 Kan jo bare ha Onepiecen over!

  @PoPSiCLe & @krikkert Fy?!? 😀 Det dere må se for dere nå, er at ALLE jenter faktisk ikke har annet enn sexy undertøy på seg under Onepiecen. Der får fantasien litt å jobbe med tenker jeg, og fantasi har vi bare godt av! Så der! 😉

 8. Jeg hadde faktisk en dress på 80-tallet som var ganske lik, bare i tynt stoff og uten hette.

  Også er jeg helt, helt for formløse klær. 😉

 9. Jeg må faktisk innrømme at jeg synes folk som er tøffe nok til å renne rundt som en halvbror til Teletubbiene er sinnsykt attraktive.

 10. jeg har lyst på en, til hjemmebruk når jeg blir så svær at jeg ikke har lyst til å kle på meg ordentlig lenger (dvs i august)

 11. Onepiece ser tullete ut, men jeg kunne godt hatt en sånn til hjemmekosebruk. Den fyller sikkert ut valker og buler og gjør meg myk og deilig og ta på? Kanjeg få lov å være litt fjortis en stund? Friminutt – fra utslitte maleklær og jeans med hull i fra den gangen det var populært første gangen… ;o)

  Jeg skifter mening og ønsker meg onepiece.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.