About Author

6 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Blogg~: OnePiece i "Brave New World" -- Topsy.com

  2. Jeg reagerte på akkurat det der jeg også (nylest boken igjen). Rart i hvertfall. Rart at de kalte superduperdopet sitt Soma også. Minner om drømmedopet mitt «Somadril» – som dessverre ble tatt av markdet av ymse grunner. Siden da er jeg konstant stiv og smertefull. Savner dopet mitt, jeg… jaja.

  3. @trips & Tics
    Det er det som er så fantastisk med å relese så gode bøker – man oppdager og setter i sammenheng noe nytt hver gang. Tenk at boken er skrevet i 1932!! Jeg gjorde også koblingen Soma – Somadril (har også prøvd det gitt), og veien er kanskje ikke så lang fra Soma til Sobril heller?

    @viljar
    Det har du helt rett i! 😀 Huxley var altså en motevisjonær oppi alt annet, hvem ville trodd det…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.