Kan vi snart se filmen i stua når den slippes på kino?

2

Jeg har sagt i en tidligere post at jeg gladelig ville betalt noen kroner ekstra for å kunne se filmer hjemme samtidig som de blir sluppet på kino. Sånn er det med oss som ikke er så lette å få ut av huset alltid! 😉

Om Slashfilm har rett, kan det hende at dette blir mulig. I artikkelen «FCC Will Allow Movie Studios to Broadcast Directly to Your Home; What Does This Mean For Theaters?» vises det til at Motion Picture Association of America (MPAA) har bedt Federal Communications Commission (FCC) om tillatelse til å sende filmer direkte til forbrukerne, og fått godkjennelse til det.

Om jeg har forstått saken riktig vil altså dette åpne for at man nå kan åpne for at forbrukere kan få tilgang til filmer ved eller like etter kinoslippet. Det kan bli en interessant utvikling! Jeg tror nok ikke jeg personlig vil gå mindre på kino, de gangene jeg går er det likså mye for opplevelsen sin skyld. Derimot tror jeg at det vil få meg til å se nye filmer raskere.

For kinoene kan dette dessverre være dårlig nytt, men mange foretrekker kanskje fortsatt film på kino?

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Kan vi snart se filmen i stua når den slippes på kino? -- Topsy.com

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.