About Author

8 kommentarer

  1. maja torvildsen on

    hei du katten med det ordet foran som er vanskeligst å oversette fra engelsk av alle ord…..jeg ble nysgjerrig på ordet, og fikk frem at det er ett av ti ord i engelsk tale som er vanskeligst å forklare….. Leste litt om de tre prinsene og veien de gikk og alt de kom over….Jeg ser at de ikke har funnet en beskrivelse på norsk, men på svensk…. Min beskrivelse ble vel noe sånt som at «veien blir til mens man går, og selv om man har et mål man skal nå, så er det så utrolig mange viktige og uviktige ting man kommer over underveis, og som kommer til stor nytte for oss, meg, dem, du…..»
    Flott blogg du har….. og jeg ser jo at du også har ME, en helt for jævlig sykdom, som jeg kjenner overalt på min egen kropp, mitt sinn, mitt hode, mitt fordøyelsessystem, hormonkarusell, hjernetåke, hvor ble det av musklene mine, hvorfor er jeg så sint osv osv…… Men som sagt, jeg ble så nysgjerrig på bloggnavnet ditt, og det var et fantastisk valg! Kult og passende navn….Og ja til BUTTON, tenk om vi kunne få noe sånt. Jeg har foreslått en ME-hatt, men button er en god start. Vi bare oversetter den til norsk (bortsett fra at jeg sliter litt når jeg møter noen som ser dumme ut;)) Takk for at jeg fikk interessen for å finne ut av ordet serendipity og takk for at du valgte katt som dyr. Jeg har selv to hellige birmaer som gjør at jeg trekker på smilebåndet hver dag fordi de elsker meg betingelsesløst, og det er jo helt unikt og helt suverent:)) hej då så lenge

  2. Hvor kan man få fatt på en slik??? Tror jeg skal ha de ordene på gensere, caps, buttons, flagg, vimpler og faner – ja all over!
    DEN var god Cat 😀 Den var knakende god!!
    Klem 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.