Forfengelig

16

Når man ikke er ute av huset hver dag, og komfort er viktigere enn stil 90% av tida, har jeg oppdaget at jeg har utviklet et merkelig ønske.

Det er nesten sånn at når jeg først skal ut, så jeg se litt ok ut. Få brukt noen av de antrekkene jeg har sittet her og planlagt, matche både med farger og lebestift og neglelakk gjerne.

Og da skulle jeg så gjerne blitt tatt bilde av før jeg gikk ut!! Sånn at jeg kunne sett tilbake og sagt – HAH! Jeg VAR faktisk fin i forrige uke, så det så!

Forfengeligheten lenge leve, kanskje jeg må sette opp kameraet på stativ og ta noen «selvskudd før jeg går ut døra!

Men det kan være skummelt, før jeg vet ordet av det begynner jeg og blogge outfit-bilder og alle små-politiske tanker og engasjement er glemt!

Er dette egentlig bare starten på Det Store Forfallet? Jeg tross alt finalen i Paradise Hotel, samtidig som jeg spiste sjokolademuffins! *Grøss*

På tide å lese en fagbok nå kanskje, sånn for å jevne ut balansen litt.

Share.

About Author

16 kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Forfengelig -- Topsy.com

 2. Here’s the thing: Hvis man en gang i livet har faatt stempel som flink/ nerd/akademiker saa blir det vaerende for alltid! Saa siden du er utdannet og forsker og alt saann, saa er du allerede plassert i den baasen, og trenger ikke bekymre deg! Jeg saa ALLE episodene av PH (paa nettet) men bare fordi jeg har stempel som smart og organisert saa er det ingen som tror det, eller hvertfall ingen som tror at forfallet har ankommet. Saa kos deg med fine klaer og daarlig TV alt du bare vil!

 3. Ja! Outfit of the day! Det vil man ha 😀
  Særlig på en viss dag…
  Jeg har for øvrig tagget deg i dag. Håper du vil være med å leke 🙂

 4. Vel, en blogg skal jo handle om hva som skjer i hverdagen og hvis din hverdag har blitt til mer makeup, antrekk enn politikk og jobb, så blogg om det.

  Selv må jeg ta en pause fra all sexpraten og blogge litt øyeskygge og lebestift snart.

  He. he.

 5. Helene Frederikke on

  I know what you mean lissåååm 😉 (Det jeg hadde svart hvis du VAR en rosa-boble-blogger, hahaha)
  Synes å ha registret at du er nerdeglamblogger…. Hvor er glæmmen??? Bilde av dagens nøye gjennomtenkte antrekk bør i aller høyeste grad dokumenteres!!!! Og jeg vil gjerne se:)

  Min venn psykologen har laget en greie på at han gjetter temaet for dagens antrekk. Hahaha 😀 Han har IKKE peiling, men han er så kul! Her om dagen var jeg temmelig fornøyd med en lys denim tights, grå diamantbesatte ballerinas og en delikat flagrende gavant av en topp i matchende gråfarge som skoene. Litt sånn St. Tropez goes casual lissåm (føler glammebloggere vill uttrykt seg på den måten, hahahaha!) Anyways… Jeg var fornøyd, og han sier: -«jeg ser det er dårlige tider om dagen…» Hahaha 😀 jeg hadde slitte partier/semi hull på tightsen.

  PS. Du er milevis fra forfall. Du er ikke engang i nærheten. Den dagen du kjøper one piece, og går uuuut med den…. Da snakker vi;) Du kommer uansett aldri til å overgå meg. På en dårlig dag ble jeg observert i rosa flansllspysjbukse med aper, singlet, gummistøvler og hårbånd inne på Oslo city. Den er drøy :S

 6. @Helene Frederikke
  Haha, kul psykolog du har da!! 😀 Skjønner jo godt hva du mener med «St.Tropez goes casual», men det er vel kanskje ikke så mye fokus på tolkning av antrekk på psykologstudiet?? Kanskje det burde vært det, vi bruker jo gjerne litt tid på å kle oss?? 😀

  Knall antrekk for Oslo City forøvrig!! 😀 Må man, så må man!

 7. Hehe, dette høres veldig kjent ut. Jeg er heller ikke ofte ute men når jeg skal da styrer jeg og lakker negler og mannen sier «du trenger ikke gjøre alt dette, vet du» for jeg blir jo helt utslitt. Men det er noe med å opprettholde fasaden som er veldig viktig for meg.

 8. Akkurat sånn har jeg det også! Må ordne meg når jeg skal ut av hus. Jeg sa til en venninne en gang at «jeg svetter oppover- og blir helt utslitt bare av å ta på mascara!», hvorpå hun svarte «ikke ta på mascara da!». Det er lettere sagt enn gjort! 😉 Jeg er glad i å shoppe, og er lite ute av hus, så det blir nesten nytt antrekk hver gang jeg gjør noe. Og blir det ikke det, så husker jeg hva jeg hadde på meg da jeg var sammen med x og y sist, og da unngår jeg disse plaggene, neste gang jeg ser dem. 😛 Det er viktig og ikke ‘bli’ pysj, selv om det er det man går i for det meste. Alle trenger å føle seg fine, og bilder fra disse gode dagene, er absolutt en god idé. 🙂 Alle profilbildene mine på FB er fra sånne dager, f.eks.

 9. @neglelakkmani
  Nei, man trenger jo ikke! Men man VIL så gjerne! 😀 Jeg vil bare få lov til å føle meg fin jeg også.

  @Renate
  Hehe, viktig å ikke «bli pysj», ja så absolutt!! 😀 Og når du sier Facebook… det er jo nesten komisk, for jeg må dokumentere «alt» jeg gjør, fordi det er så viktig for meg! 😀 Folk blir vel sikkert lei av at jeg legger ut bilder av det som for dem er helt hverdagslige ting… Men men..

 10. @~SerendipityCat~
  De som i så fall blir lei av at du legger det ut, er vel ikke verdt å ta med i betraktningen? For det du legger ut, betyr jo bare at du har hatt en god dag/time/e.l. og vil dele det med dem du har rundt deg. 🙂

  Forøvrig blir man lei av dem som syter over en forkjølelse og som må være hjemme fra jobben i 4 dager også, hehe. 😉

 11. @Renate
  Takk 😀 Jeg skriver jo så mye forskjellig, og har vel en tanke om at hvis det er noen som får glede av det jeg skriver så er det veldig fint, men alle kan ikke like alt heller!

  Hehe, ja folk må jo gjerne klage på forkjølelsene sine. Men jeg må innrømme at jeg har dager hvor det renner litt over for meg og jeg sier fra til i hvertfall de nære og kjære at «vet du hva, det er sikkert kjipt å være forkjøla og slapp, men prøv å ikke kunne jobbe eller gjøre det du vil på flere år så kan vi snakkes da».

  Jeg har bare ikke den helt store tålmodigheten med folk som klager til meg fordi de er slitne etter 10 timers arbeidsdag og en fest etterpå altså. Jeg anerkjenner at de er slitne, men noe stort _problem_ er det faktisk ikke.

  Oi… nå havnet jeg helt på villspor her!

  Var visst noe som trengte å komme ut… Hmm….

 12. @~SerendipityCat~
  Det er mange som hadde hatt godt av å skjønne mer om hvordan det føles å sitte på sidelinjen av sitt eget liv. Hvis noen sier/skriver om at de i dag har «vært på spinning, så på jobb og etter det malt huset i 4 timer og så lagd middag», så sier de det fordi de er fornøyde med egen innsats, og vil ha anerkjennelse. Hvis jeg skulle ha sagt at «i dag har jeg dusja, vaska håret og vært i matbutikk i 10 minutter», ville de færreste ha sett at det var like stort for meg som deres innsats var for dem.. Så da synes jeg det er det bedre å dele det med dem som virkelig kjenner meg og bryr seg om meg.

  Det er ikke alltid enkelt å være syk, så jeg skjønnr godt frustrasjonen din og behovet for å «lette på trykket» innimellom.

  For å komme tilbake til tråden din igjen; i går da jeg så på Grand Prix, satt jeg i pysjen og var ‘ustelt’, men pyntet meg med leppestift, hårbøyle og skjerf, for å føle meg litt «med» på festen. 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.