Filled with love

5

Etter en fantastisk bursdagsdate på onsdag, en lang kveld med bryllupstanker i går ble jeg i dag møtt med bursdagskake da jeg kom for å få massasje på INCH.

Jeg ble liggende og fundere og føle på en enorm lykke- og kjærlighetsfølelse mens jeg ble massert. Selvfølgelig fordi jeg elsker mannen jeg skal gifte meg med høyere enn noe annet. Men også fordi jeg følte at i dag klarte jeg å legge vekk all tvil og usikkerhet og leie tanker og bare la kjærligheten og gleden strømme inn over meg.

Det høres kanskje litt svada ut, men jeg følte meg fylt av kjærlighet.

Jeg tenkte og følte på at jeg er omgitt av gode, omsorgsfulle vakre mennesker i livet mitt. At jeg er ufattelig priviligert på så mange måter, ja egentlig på alt! Jeg kjente på ren godhet, og total avslapning – og en enorm takknemlighet.

Det er så mange sperrer som gjør at man ikke klarer å slappe av og gi eller ta i mot kjærlighet. Misforståelser som vokser seg skeive  og ekle for eksempel, eller trivielle problemer som synes uoverkommelige der og da.

Men i det store og hele ser jeg rundt meg og ser en verden som tross alt er fylt med kjærlighet. Og jeg nyter.

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Kjempefint at du hadde en så god dag og klarte å finne den gode følelsen! Det er som regel sant, hos de fleste, at man tross alt har MYE å være glad for. Man må bare velge å se den rette veien. Det betyr jo ikke at man ikke har lov å være lei seg, lei, sint eller frustrert men at man så ofte som mulig,i en hverdag fylt med smerter og problemer man ikke kan fikse på null komma niks, prøver å flytte fokuset til de tingene som fyller en med glede. Det er fantastisk å lese det beskrevet i ord. For det er kanskje banalt og litt svevende men det er akkurat sånn det føles.
    Takk for at du delte, søta! Ble glad av dette! <3
    Og imorgen skal vi ha det koselig! Gleder meg!

  2. @Bell4trix
    Nettopp, for de slitsomme og plagsomme og negative tingene er der jo også. Så det kan være vanskelig å ha en god dag og bare kjenne på det som faktisk er fint, å klare å skyve vekk bekymringene om enn bare for noen timer. Jeg trener veldig mye på dette. Det er så mye som ikke går bort selv om det skjer noe bra, men hvorfor skal det som er slitsomt få all tankeenergien og alle følelsene? I dag klarte jeg å le bort det som var vondt. Andre dager klarer jeg absolutt _ikke_ det. Derfor er i dag så verdifull. :-)Og ikke minst: Dagen i dag skal få lov til å definere meg mer enn de dagene hvor ting ikke er ok!!

  3. Veldig VELDIG godt sagt! Man må bare prøve så godt man kan. Og også tillate seg selv å kjenne på sorg og smerte også. Man er bare et menneske tross alt. Men vi kan velge å prøve å finne gode ting på tross av alt! Heia alle oss! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.