Jeg møter en medsøster!! (Oh Chanel, how I long for thee..)

20

Da hjemmesykepleieren kom hit på torsdag var det første hun gjorde å ta hånda mi og utbryte «Er det 505??»

Da visste jeg at jeg hadde funnet en medsøster.

For det var selvfølgelig neglelakken hun så på, og bare de innvidde (les: spesielt interesserte») vet at «505» refererer til en av lakkene i Chanels vårkolleksjon 2010 med navnet «Particuliére».

505 helt til venstre

Selv hadde hjemmesykepleieren stått over tre måneder på venteliste for å få denne enormt populære lakken som siden tidlig i vinter har vært å se i alle motebladene og altså ble revet bort allerede før den kom i butikkhyllene.

For oss som ikke var så heldige å få tak i en finnes det dog et alternativ fra OPI – You Don’t Know Jaques, som var det hjemmesykepleieren hadde spottet på neglene mine.

Her er en sammenligning, hentet fra «The Beauty Look Book»:

«Jeg hadde ikke trodd at du var sånn,» sa hjemmesykepleieren til meg, og jeg bare gliste. For hvordan skulle hun vite det, som bare ser meg her i joggebuksa, i mer eller mindre oppreist tilstand, men bustet hår og sammenknepne øyne. Mhm. Ikke mye glamorøst der!

Men jeg fikk i allefall anledning til å vise frem esken med vårens mest aktuelle neglelakker. Ja, jeg er gal. Ja, de er de søte, små vennene mine. 😀

Har du noen favoritter innen neglelakkbloggingen? En av mine er i hvertfall Neglelakkmani!!

Share.

About Author

20 kommentarer

 1. Me too sister!!
  Etter et svare strev fikk jeg tak i den! – sitter nå med nylakkede tånegler – jepp Chanel 505!! 😉
  Måtte ha den, bare måtte ha den 😀
  God søndag min forfengelige venn 😀
  Klem Lokki

 2. @Lokki
  Ååååh, du har den du!! Heldiggrisen!! 😀 God søndag kjære Lokki!!
  (PS: Synes du godt kunne prøve å finne meg på Facebook hvis du er der)

  @krikkert
  Haha, kanskje dette er et område du liksågodt kan overlate til oss damene ja 😀

 3. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Jeg møter en medsøster!! (Oh Chanel, how I long for thee..) -- Topsy.com

 4. Jeg får så lyst til å begynne å ta ordentlig godt vare på neglene mine når jeg leser innleggene dine om neglelakk. Er vel ikke helt inne på sånt selv, men blir liksom smittet av entusiasme. Dermed nå sitter jeg her med rosa perlemorskimmer-lakk på mine ultrakorte, nedbitte negler…

  Visste ikke at det fantes blogger dedikert til neglelakk, det må jeg sjekke ut.

 5. Jeg har forsøkt å få tak i den i måneder, både i inn- og utland Og har nestet mistet håpet. Men må innørmme at jeg tenker å gjenoppta jakten nå som transportstreiken er over. Takk for tips om OPI, forresten. Jeg kjøpte The Done Out In Deco, en lavendelfarge, fra OPI forrige, som jeg liker veldig godt:-) OPI har mange lekre farger!

  Jeg vil gjerne si at jeg synes det er stas at du deltar i give away av Lykketipsboka:-D Takk for lenking og tvitring, også. Jeg setter stor pris på det!

  Jeg øsnker deg en fortsatt fin kveld!

  Klem fra Mammadamen

 6. @Mammadamen
  Tusen takk for hyggelig kommentar og gode ord! 🙂 Jeg tok sjansen nå og bestilte faktisk 505 fra eBay! Så får vi se hvordan det går! Dyrt ble det jo da…så får heller unnvære noe annet… ehm…

  Jeg ble så glad for å høre om Lykketips-prosjektet, det er sånne ting vi trenger mer av. Om jeg vinner eller ei skal jeg definitivt lese boka!

  @neglelakkmani
  😀
  *Klem*

 7. Du aner ikke hvor mange liter med Redken All Soft shampoo jeg pleier aa ha i kofferten naar jeg drar til Norge! Litt neglelakk i tillegg ville ikke merkes engang!

 8. Åh, nå ble jeg inspirert til å begynne med neglelakk igjen, noe som helt forsvant fra dagliglivet da jeg ble hjemmearbeidende. ved nærmere ettertanke er det jo nå jeg burde hatt ekstremt god tid til stell av negler…. OPI har mange fine farger, men navnene er nesten like fine så jeg snur flaskene og leser under når jeg skal velge.

 9. Hello There. I discovered your weblog using msn. This is an extremely neatly written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

 10. I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this info So i am happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this web site and give it a look on a constant basis.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.