Hva er det med kvinner på film? (SATC2)

5

Ja, det spør Stranger om, og jaggu får hun svar også!

I en tid hvor tegneseriehelter gjør det stort på lerretet er det interessant å merke seg at det fins ett unntak fra regelen om at man kan unne seg to (og en halv, dessverre) timers eskapisme i et urealistisk univers med karikerte helter, skapt for en hardcore fangruppe: Hvis disse er kvinner.

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Jeg har aldri sett en episode av serien, ei heller noen av filmene. Utfra reklame og omtale har jeg kun vært fylt med forakt for hele serien, men jaggu… nå fikk jeg noe å tygge på. Stranger er’kke dum!

    Skal jeg underholdes foretrekker jeg noe «hjernedødt» framfor superseriøse filmer. Akkurat sko og moter kan jeg ikke se hvordan jeg kan la meg underholde av, men jeg har nok annet som fyller det behovet. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.