Dagen før dagen!

16

Jeg har stått opp! Og drukket litt kaffe!! Og jeg føler at jeg har super-mye å gjøre, selv om jeg ikke har det!!

Hehe, var det noen som sa bryllupsnerver?

Jeg er sååå klar nå. For at det faktisk skal bli noe av dette bryllupet! At det går bra, at alle har det koselig. At formen varer heeele dagen, slik at jeg slipper å måtte legges halvveis.

Nå mangler jeg en mail fra Grand med rapport fra møtet mellom koordinator og hovmester (skulle få den i går – fy!), og en telefon fra fotografen, så kan jeg sende ut oppdatert tidsplan og oppgaveplan til de som er involvert.

Ja, og så skal jeg få manikyr og pedikyr i dag, og det er veldig viktig altså 😉

Resten av dagen skal jeg holde meg mest mulig horisontalt, kanskje få øvd litt på talen min så jeg klarer å si mer enn to setninger uten å komme med noen særs ulekre sentimentale hulk!

Som dere skjønner – det er tøffe tider! Små ting virker uendelig viktige!! 😀

Men så er det jo Dagen før Dagen også da!!

😀

Share.

About Author

16 kommentarer

  1. gosh, jeg føler spenningen og gleden bare jeg leser dette. unner deg en vakkert deilig dag, med masse behagelig lykke, store smil og lun latter! og til sist, det beste tipset jeg fikk da jeg skulle gifte meg: sug til deg de små øyeblikkene av glede 🙂

  2. Åh, det blir så spennende!!! 😀

    Krysser fingre for at du får verdens fineste dag og at kreftene holder til hele dagen og kvelden! ♥

    Gleder meg til å se deg, du blir sikkert Norges vakreste brud. 🙂

  3. Jeg blir ekstremt spent av å lese om dette, uuuææ, så spennende dag imorra!Men alt kommer til å bli en forglemmelig opplevelse for deg, det er jeg helt sikker på

  4. Krysser fingerene for at du får en dag med topp form. Og at dagen blir fantastisk for deg, Det er jeg sikker på! Kose deg med flikkingen idag og masse MASSE lykke til imorgen! 😀 😀 😀 😀

  5. Masse lykke til kjære Cathrine! Dette blir så bra! Når det gjelder talen din, så er det bare vakkert med litt kjærlige hulk- det kommer sikkert til å bli mange av de i morgen- det er sånn det skal være det. Håper formen din holder seg i hele dagen, slik at du får nyte hvert drag av den. Ønsker deg alt det beste, og at du får verdens beste bryllupsdag! Lykke, lykke til og tusen klemmer fra meg:) <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.