About Author

11 kommentarer

  1. Du må jo bare fylle bloggen din til bristepunktet med slike bilder! Jeg har ihvertfall gledet meg veldig til detaljerte se-på-blomstene-og-kaken-vi-valgte-bilder. Og fortell hvilken sang dere valgte til den første dansen.. og vis meg et skikkelig bilde av deg i brudekjolen.. med tiara og det hele. Jeg elsker bryllup!!!!!

  2. @mirakel
    Hehe, de mest detaljerte bildene kommer nok på FB tror jeg :-d Men blomster og kake og sånt må vi jo få til!!

    Faktisk, så ble det aldri noen dans!! Vi skippa liksom den biten vi! 😀

    Derimot ble det blant annet fotballsanger og trøndervitser ved bordet, spontane taler oioioi…

  3. Bildet etterlater en fremstilling av en Cat som vet hva hun vil. Forslag til undertekst: «Få en forsmak på resten av livet mitt, kjekken!»

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.