Hvor er mailene mine, Servetheworld???

5

Jeg blir så irritert når jeg får høre at folk som prøver å maile meg får feilmeldinger med at «mailadressen finnes ikke», Facebook og Twitter informerer meg om at «mailadressen din synes å være ute av drift» og alt er generelt kluss.

Jeg bruker Servetheworld som webhotell, og selv om de påstår at de «har hatt noen problemer i helga som nå er rettet», så vet jeg (og mine kontakter!) at dette problemet med mailene har vi da hatt før.

Håper at vi klarer å løse det i løpet av morgendagen, ellers er det stor fare for at alle mailene mine bare er forsvunnet ut i et sort hull i løpet av sommerferien. *Grøss*

Og ja, jeg tenker på å bytte leverandør.

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Vi skippa Servetheworld for Bluehost etter en del tull som dette. Selve bytteprosessen tar en uke til ti dager, men du får en tjeneste som jeg blir mer og mer imponert over.
    Alternativt går det jo an å koble opp mailen din til gmail der du bruker den adressa du har nå. Det er visst ikke så veldig vanskelig sier de.

  2. Jeg har også Servetheworld, og synes ofte det er en del tull. Vuderer derfor også å bytte, men får man da penger tilbake for de månedene man ikke benytter seg av webhotel og sånn?

    • Aner ikke. Tenkte jeg skulle prøve å finne litt ut av det når jeg kommer hjem, ble virkelig irritert når mailserverne var helt koko på et for meg veldig dårlig tidspunkt i alle fall.

  3. Bare si opp. Dårligere service skal du lete lenge etter. Jeg har hatt servetheworld i 3-5 år og har aldri opplevd en eneste positiv support-tilbakemelding eller at de har ordnet opp i problemene med serveren min.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.