Søte, rotehuet NAV :-)

7

NAV er et søtt lite rotehue altså! 🙂 Jeg har så vidt begynt å åpne posten etter ferien, kaoooos!!

Midt i alt ligger en stor og tjukk konvolutt fra NAV. Som dere kanskje husker hadde jeg et lite styr midt oppi bryllupsinnspurten  med et Egenvurderingsskjema jeg mildt sagt ikke likte.

Men skjemaet ble sendt inn det, og like etter kom det både aktivitetsplan og vedtak fra NAV om forlenget AAP, så alt var vel.

Til nå. For nå har NAV sendt meg et brev, hvor de snilt opplyser om at jeg må huske at vedtaket mitt går ut snart, og om jeg ikke kan være så grei å fylle ut vedlagte Egenvurderingsskjema og sende inn, slik at de kan behandle saken min videre. Og så noen strenge påminnelser om frister og hvilken skjebne jeg vil måtte lide om jeg ikke overholder fristene så klart.

Hæ?

Attpåtil er dette infobrevet sendt etter at de nettopp har gjort nytt vedtak i saken, og det er undertegnet av samme saksbehandler, som har gjort det nye vedtaket.

*Sukk*

Telefonrunde på mandag da…Jepps. Ikke for at det er noe merarbeid i å forholde seg til NAV altså. Eller at jeg heller skulle ha brukt tiden på andre ting. Neida. 🙂

Rotehuet NAV…

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. NAV har aldri hatt kontroll, på noe som helst. Det er selvsagt ikke så lett når de må forholde seg til et regelverk som ikke fungerer, og som i den grad det faktisk virker, virker forskjellig på forskjellige områder – selv mellom to naboer, om de sogner til forskjellige NAV-kontor. Joda, helt logisk.

  For ikke å snakke om at NAVs interne IT-struktur er mindre struktur og mer kaos enn godt er. Jeg skjønner godt at de blir forvirret jeg, når de må forholde seg til 2-3-4-5 forskjellige systemer som ikke snakker sammen, men som manuelt må oppdateres hver for seg. Tungvindt? Selvsagt! Det er jo staten, må vite!

 2. @PoPSiCLe
  Men altså, tenk å jobbe i et slikt rotehus da? De som jobber der må jo bli helt forvirra!! Jeg hadde klart én dag tror jeg…

  Men HVORDAN kan saksbehandleren signere på og sende ut et brev til meg om at vedtaket mitt går ut, når han NETTOPP har signert og sendt ut et nytt vedtak?? Følger de IKKE med??

 3. Jeg klarer meg helt fint, jeg…

  @~SerendipityCat~
  Det skal ikke mye til. Hvis en saksbehandler f.eks. glemmer å registrere på riktig måte at vi har mottatt skjemaet, så går det fort ut et purrebrev. Purrebrevet registreres under navnet på samme saksbehandler som skrev originalbrevet.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.