Mannen har kjøpt ny PC! (Og alle hjerter gleder seg)

3

Min kjære Mann kom gledesstrålende hjem fra jobb/kveldsmøte i går og kunne fortelle at han har kjøpt ny PC! Det har vært på blokka lenge, og i går hadde han «spekket» opp en sammen med noen kompiser. Og hva «spekken» er, kan jeg ikke helt gjengi, for nå er det leeeenge siden denne dama satt på jenterommet og bygde sin egen PC!! Det skjer jaggu mye fort på datafronten, og jeg har helt falt av hvilke skjermkort som gjelder og hvor mange RAM man må ha før man kan begynne å glise.

Det jeg vet er at jeg er så heldig å være gift med verdens søteste, flinkeste nerd, og at dette nyinnkjøpet av PC betyr at vi kan spille Starcraft mot hverandre i høst. Se det er noe å juble for!!

Nå gjenstår det «bare» å finne ut hvor vi kan sette opp et ekstra skrivebord, nå som vi får to stasjonære PCer her!! En ting er i alle fall sikkert – når vi flytter herfra skal vi ha et hus med eget datarom!!

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.