Dilla! #mat

5

Hjelp, jeg har dilla! Og ikke bare på lilla neglelakker altså. Nei, her snakker vi om ordentlig mat-dilla.

For de siste par ukene har det vært én ting som har stått høyt opp på lista her når sulten begynner å melde seg: En liten skål med olivenolje og litt balsamico, et dryss med maldonsalt på toppen og et par brødskiver i små biter som dyppes og fortæres.

Gjerne flere ganger om dagen!

Er det egentlig sunt å snackse på dette?? Det aner jeg ikke, og jeg vet ikke helt om jeg vil ha svaret heller. 😉 Men det er sikkert sunnere enn sjokolade!

Hvor denne merkelige dillen kommer fra vet jeg ikke – og jeg er ikke gravid, nei! Men slike «diller» får jeg likevel innimellom – en spesiell type pålegg, en frukt, en grønnsak… Og da spiser jeg det – MASSE – til jeg er lei av det igjen.

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Det hørtes veldig godt ut! Kanskje kroppen vil ha salt? Jeg blir iallefall bedre av salt og mat som gjør at saltsmaken kommer fram elsker jeg! Fikk skikkelig lyst på dette nå din fristerinne! :p hehehe…. Kose deg med snacksen! 🙂

  2. oh, lots of carbs! 😉 dilla/cravings er overvurdert i den grad det gjelder gravide, det er iallefall min erfaring. ofte er det et tegn på at man mangler et eller annet næringsstoff…det tror jeg gjelder generelt.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.