To nye høstkolleksjoner å følge med på #neglelakk

9

ESSIE – «Fall Into Fashion Collection»

Jeg kjøpte ikke noe fra Essies sommerkolleksjon, men høstfargene vet jeg ikke om jeg kan motstå. Spesielt «In Stitches» og «Merino Cool» er fristende. Kaaaanskje også Sew Psyched, det blir Skal sjekke dem ut neste gang jeg skal på INCH – min lokale Essie-base i Ullevålsveien. 🙂 Håper de har fått dem inn!!

Har funnet noen swatcher fra miniboksen her.

Chanel Les Khaki

Mmmm… hva skal man si? Nyyydelig! Tydelig at denne myke grønnfargen blir å se flere steder i høst, så Khaki Rose og Khaki Vert – JA TAKK!

Lanseres 10. september, men vet ikke når de kommer til Norge. Flotte swatches her.

På tide å ta en tur innom min kjære Esthetique på Aker Brygge og slå av en prat og bli satt på liste kjenner jeg!

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. Essie pleier aldri å «snakke til meg» med fargene sine, men her var det faktisk noen fine.. Merino Cool og Little Brown Dress må jeg kanskje ha… Og alle Chanel’ene selvsagt.. jeg trenger en Chanel-PIMP!

  2. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » To nye høstkolleksjoner å følge med på #neglelakk -- Topsy.com

  3. Jeg tror ikke de Chanel’ene kommer til Norge, kun Chanel butikker og Chanel.com, samme som Chanel Jade. Men det er noen få på ebay akkurat nå. 😉

  4. @Karianne
    Hmm… jeg sjekket eBay og der fant jeg én selger som hadde disse lakkene: http://cgi.ebay.com/LES-KHAKIS-CHANEL-Khaki-Rose-Fall-Winter-2010-/110580385920?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bf1ac880

    Nestne 40$ for en neglelakk er dyrt nok altså… men egentlig ikke _så_ mye mer enn de koster i Norge…. hmm… må tenke litt…. aaah!! Hvorfor er ikke neglelakk gratis?? Hahaha 😀 Tenker det er MANGE som ville likt å kunne få alle de nye neglelakkene gratis til utprøving og blogging!!

  5. Pingback: Les Twin-sets de Chanel – Fashion’s Night Out 2012 | ~SerendipityCat~

  6. A person essentially assist to make severely posts I might state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the analysis you made to create this actual submit incredible. Fantastic job!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.