Til lading

7

– Nei, se – nå må den lades igjen!

– Hva da? Telefonen?

– Ja. Og meg.

– Det varer ikke så lenge det batteriet?

– Nei, fy flate, rekker jo nesten ikke å gjøre noen ting før jeg plutselig er tom for strøm her.

– Du multitasker kanskje for mye? Og så burde du ikke bruke den mens den ligger på lading, da tar det lengre tid å få ladet den opp igjen.

– Ja. Det gjør jo det. Men det er så kjedelig å bare ha den liggende der! Mørk og avslått, får ikke snakket med noen eller vært på twitter eller…

– Du har nå alltid vært utålmodig og da. Alt kan vente litt vet du. Det er kanskje best noen ganger også.

– Ja, det kan jo det. Se der, nå ble det helt mørkt ja.

– Ja. God lading da.

– Takk.

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Hehe…Humoristisk skrevet om noe veldig alvorlig for oss! Men totalhvile/lading er vist det beste man kan gjøre. Og da trenger man ikke alltid så lenge har jeg hørt. God lading! :o)

 2. Veldig god tekst.. om det nå enn er en teknisk dupleditt eller et fysisk levende vesen du skriver om det kan sikkert være både og. Uansett, dette er virkelig noe å kjenne seg igjen i. Her prøves det å lade, men to-do-listen er krevende og lang.

  Er bare å si en ting: God lading, og jammen meg må man (desverre) være frisk for å være syk.. men husk, det som ikke tar knekken på deg, det gjør deg (visstnok) sterkere. Så da har man vel godt av en lader, som er skral.. 😉

  Klem fra meg.

 3. @Fighter-Lady
  Det er nok både og ja. 🙂 Funderer jo en del rundt dette med «lading» for tiden – hvordan man skal få gjort det best mulig, hvordan man får mest påfyll. Etc. etc.

  To do-listen her er også et monster; papirhaugene med brev, skjemaer og lignende vokser seg faretruende større. Telefoner burde vært tatt. For ikke å snakke om mine kjære venner som sikkert tror jeg er flyttet til en annen planet eller noe… men det må vente. Ladinga fungerer ikke om bekymringen skal få ta for stor plass. For å komme opp av gropa må «MÅ»-tankene legges helt til side. HELT. Og så ta det tilbake igjen en annen dag. Kanskje har man gått glipp av noe da ja. Men det får så være.

  God lading til deg også kjære! 😀 Og STOR klem!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.