Skumle Lyder Om Natten

5

Det var en mørk og regnfull aften….

Neida. Det var riktignok mørkt, men klokka nærmet seg 4 i morges da jeg hørte Skumle Lyder som vekket meg. Selvfølgelig tenkte jeg at det var et vindu som stod og smalt eller noe, så jeg ble nesten helt stiv av skrekk da jeg gikk ut av soveromsdøra og oppdaget at det faktisk var noen som stod og holdt på å bryte seg inn i leiligheten vår!

Heldigvis var min kjære hjemme, og han tok frem den Store Stemmen og jagde bort skurken, som sa at han skulle jo bare komme seg inn på loftet. Jeg er glad vi ikke åpnet døra, for fyren hørtes ruset ut og fast bestemt på at her skulle han inn. Men han trakk seg nå tilbake, og vi ringte politiet som kom og tok en sjekk.

Skurken var selvfølgelig forduftet, men nå håper jeg at folk skjerper seg litt på å få lukket ytterdørene/porten her i gården. Vi har hatt flere innbrudd i loftsbodene, og det er ikke morsomt å vite at det er så lett for folk å luske seg inn i trappeoppgangen her.

Litt drama på morgenkvisten der altså! Og så ble det litt adrenalin og litt oppskjørta stemning, så det var ikke så lett å få sove igjen heller. Sånt skjer! Jeg er bare glad jeg har en handlekraftig mann med stor stemme som fikser ting. 🙂

<3

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Det var skummelt! Saa bra at de ikke kom seg inn, men haaper absolutt at naboene blir med obs paa at folk faktisk kan komme seg inn!

    @Karianne: Det skjer visst oftere enn vi liker aa tro at tyver kommer seg inn gjennom aapne vinduer og dorer naar folk sover… Kommer selvfolgelig an paa hvilken etasje du bor i, og hvordan veranda det er (terasseblokker kan vaere lettere aa komme seg oppover i, for eksempel.) Men vaer oppmerksom! 🙂

  2. Uff, så skummelt!
    En natt for noen år siden, da jeg satt sent oppe og jobbet med en nettside husker jeg at jeg tilfeldigvis oppdaget at noen testet inngangsdøra vår. Saaakte. Det var dritskummelt! Heldigvis var døra låst.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.