Nytt fra LHK: Drar til Tyskland

11

Dr. Mette Johnsgaard fra Lillestrøm Helseklinikk reiser på fredag 24. september til Tyskland for å møte Judy Mikovits og diskutere antivirale medisiner.

~

Den 28. november vil det bli avholdt et pasientmøte med Dr Mette Johnsgaard, Prof Saugstad og Judy Mikovits på Olavsgård/Skjetten med forskning, virus, behandling etc som tema.

Mer info kommer.

Share.

About Author

11 kommentarer

  1. Helt utrolig – Selveste Mikovits til lille Skjetten! Er så imponert hva dr. Mette /LHK får til. Vi lever i spennende tider! Håper behandlingen går bra og begynner å gi så smått resultater.

  2. @Rutt
    JAAA og jaa! 😀

    @hopeful
    Jeg beundrer hvor mye de står på for oss! Gleder meg sykt til dette møtet, som jeg sa til min kjære: DETTE er kjendiser vi gleder oss til å treffe!! 😀
    (Og vet du, jeg blir helt på gråten av å tenke på det… ikke bare av forventning, men «alt» rundt denne saken, for det er så sterkt…)

  3. Åh, Visste hun skulle dit, men ikke om pasientmøtet! Spennende! 😉 Og helt enig, dette er sterkt for oss midt oppi!

    Kjempespent på hvordan det gikk idag! Kjempeglad for at du følte det gikk bra! Liker Mette kjempegodt og følte at ting ble litt klarerer og bedre for meg da jeg kom til henne! 🙂

  4. Det skjønner jeg kjempegodt. Orker nesten aldri skrive noe slikt samme dag. Med mindre det er så mye jeg lurer på at jeg spinner på rent adrenalin, men det er ikke lønnsomt i lengden.

    Men kjempeglad for at det (virker som iallefall) har løsnet og du er på vei! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.