Anbefaling: «My wife, my daughter and XMRV»

0

Ble tipset om denne posten på Age Of Autism: «My wife, my daughter and XMRV».

Det er skremmende, men interessant lesning om autoimmune sykdommer, autisme og XMRV.

En poster-presentasjon av WPI ble fremvist på den første internasjonale workshopen om XMRV nylig, med tittelen “Detection of Infectious XMRV in Peripheral Blood of Children”. Den refererte til en undersøkelse hvor man testet familier og barn med en neuroimmun sykdom. 14 av 17 av de deltakende autisiske barna testet positivt for XMRV (82%). Av de 17 deltakende familiene, var det bare én familie hvor alle familiemedlemmene testet negativt for XMRV.

Les mer i posten her.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.