Se min kjole

18

Jeg falt sånn for denne cocktail-kjolen fra Monsoon!

Den er helt nydelig både i farge, snitt og stoffer synes jeg. Ville vært perfekt til både det ene og det andre av festligheter!

Dessverre har vi ingen Monsoon-butikk i Norge som fører dameklær, bare barneklær. Mye lekkert der også, vi kjøpte brudepikekjolen der blant annet. Men vi trenger en Monsoon-butikk for damer i Oslo!! Er det virkelig ingen som har lyst til å starte dette?? Kanskje jeg rett og slett må starte en franchise selv?

For de shipper heller ikke til Norge via nettbutikken!! Slemme Monsoon. Klart man kan benytte seg av ulike videresendingstjenester hvor man får en adresse i UK å bestille til. Men da strømmer det plutselig på med ekstra-penger, toll og frakt og plutselig sitter man der med en kjole som er tre ganger så dyr.

Spørs om jeg rett og slett må sende min kjære på forretningsreise til et Monsoon-land snart! 😀

Share.

About Author

18 kommentarer

 1. så fin! jeg opplevde at amazon.co.uk ikke ville sende putetrekk til norge. men til sverige (eu) ville de sende. heldigvis har jeg en snill venninne i stockholm, som tok med seg trekkene når hun kom på besøk.

 2. De har Monsoon på Malta – kom en tur hit da vel! PS: Vi har også rundt en 25 gader…dessuten har jeg hot-tub på terassen 🙂

 3. Kanskje vi skulle startet en butikk ja! heheheheh….noe å holde på med til man blir frisk! 😀

  Men burde jo være mulig å få ordnet slik at de kan sende til Norge. Hmm….Lage en facebook-kampanje ellernoe? 😉

  Nydelig kjole, den er veldig «deg» 😉

 4. Oi! Noen lever definitivt et mer glamorøst liv enn meg!

  Jeg vet ikke om man kan kjøpe Monsoon i Los Angeles, men iallefall er det ingen mangel på butikker som selger glitrende kjoler her; vi har faktisk hele gater dedikert til formålet!

 5. Melder meg straks inn i FB-gruppe om dere starter en altså! Det var en superfin kjole, og jeg tenkte akkurat som bell4trix at den er «akkurat deg», og det er igrunnen pussig, for jeg kjenner deg jo ikke sånn egentlig, bare bittelitt 😉

  Nå fikk jeg veldig lyst til å gå på nettet og søke opp og lete frem alt som har med klær og mote og sminke og egenpleie å gjøre! Ah, også fikk jeg lyst til å gå til frisøren og masse andre steder der man kan gjøre seg pen! Lurer på om det egentlig finnes noe rynkekrem som virker, jeg..? Har ikke helt troen, reklamene lyver oss nok rett opp i ansiktet – bokstavelig talt hadde jeg nær sagt,hehe..,men hadde vært stas med noen flotte glass og krukker på badehylla i det minste 😉

  Hihi.. som vanlig prater jeg meg helt bort. Skulle bare si at det var en kjempeflott kjole som jeg er sikker på at ville passe for deg! Husk at jeg blir med på sånn FB-gruppe da, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor ingen har startet butikk i Norge. Monsoon har skikkelig fine klær!

 6. Åhhh, vakreste kjolen! Helt nydelige farger. Den var rett og slett god å se på, om du skjønner hva jeg mener, ha ha.

 7. Et tips til om en britisk nettbutikk, Boden. De har saa mange fine kjoler og andre ting! Jeg kjopte nettopp denne kjolen og fikk den levert til USA: http://www.bodenusa.com/en-US/Womens-Dresses/Knee-Length-Dresses/WH221-TEA/Womens-Teal-Chiffon-Ruffle-Dress.html

  Den kom i gaar og er fantastisk nydelig! Jeg elsker strikkekjoler, da kan man vaere varm og likevel fin! 🙂

  (Og den engelske butikken sender til Norge: http://www.boden.co.uk/en-GB/help/delivery.html)

 8. Moro!! Reporter tilbake hvis du bestiller noe!! Du kjenner sikker til britiske storrelser men for meg som bruker 38 i Norge passet det fint med UK 10/US 6.

  • Wow!! Det var da en utrolig god nyhet! 😀 Da er det bare å finne frem Mr. MasterCard, for DEN butikken skal jeg besøke.

   Tusen tusen takk for en virkelig gladmelding marchi!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.