Anbefalt kronikk: «Beskytt uføretrygden!»

2

Jeg anbefaler kronikken Beskytt uføretrygden! av Karin Andersen (SV), nestleder i Stortingets arbeids- og sosialkomité.

I debatten om den framtidige uføretrygden er det noen som tror at kutt i uføretrygden vil få flere i arbeid. Det eneste som er sikkert er at slike kutt vil forverre økonomien til folk med store helseproblemer som allerede har lite penger. Når man må snu hver krone for å få hverdagen til å gå opp blir man verken friskere eller i bedre stand til å arbeide. Erfaring viser tvert i mot at folk blir sykere og mer utslått av det.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Bra at noen forsvarer uforetrygden! Uforetrygden, og de som er saa uheldige aa maatte trenge den, er blitt skyteskive og syndebukk for alt som gaar galt for tiden… Det skifter jo fra tid til annen, for en stund siden var det innvandrere/muslimer/alle som ikke er veldig bleke…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.