Halloween-negler

9

Det går trått her om dagen, PCen har ligget på bordet og skult stygt på meg og lurt på hvorfor vi plutselig er uvenner. «Det er ikke sånn ment!» har jeg prøvd å si, men han furter og sturer. Vel vel, vi får se om det kan gå seg til etter hvert. 🙂

I mellomtiden har jeg puslet og lekt litt med neglelakk igjen, og her er et forslag til skumle Halloween-negler.

Underlakk: OPI Nail Envy
Oransje lakk: Nubar «Orange Cream» #N256
Sort lakk: Isadora Grafitti Nails «Sort»
Overlakk: Seche Vite

Foto: Privat

Det blir nok ikke disse neglene jeg skal ha på Halloween ~ må ha noe som matcher mitt nye kostyme! 😉 Vi har planer om en skikkelig familiehelg med Halloween-cupkakes og selve Halloween skal vi feire sammen med en vennefamilie og gå «knask eller knep» med barna. Jeg elsker jo «høytider» hvor man skal kle seg ut og lage til litt ekstra stæsj, så det er hele meningen med Halloween for meg! 😀

Hva skal dere gjøre på Halloween? Har dere noen skumle planer, og ikke minst – kostymer??

Fortsatt god helg fra sofadyret!

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Hvor tok høsten vegen? Allerede Halloween?
  Har ikke tenkt tenkt på det, men det kan ha å gjøre med at jeg snart reiser til Tyrkia, og blir der noen uker. Trenger sollys og varme. Trene litt yoga i solen, spise klementiner og liknende.
  Fine nagler! Mine tanker gikk til kattedyr, leopard eller noe. Det er vel passe farlig til Halloween. 🙂

  Ha en fin kveld!

 2. Å,så kule negler! Kult at fargen het envy! hehehe…. 🙂
  Jeg er SÅ spent på ditt nye antrekk! Håper det kommer bilder etterhvert! Eller så må du ha det på når vi treffes! Hihi 😀
  Synes det høres veldig lurt ut å ta litt datapause. Jeg har startet med å sette på klokke når jeg setter meg ved dataen slik at jeg ikke sitter så lenge. Nå MÅ snart formen snu! :p

  Jeg hadde syntes det var supergøy å gå på en halloweenfest og kledd meg ut, Men det blir ikke noe i år uansett. Men det kommer flere år! 😀 Har ikke brukt å feire noe særlig halloween der jeg kommer fra egentlig. Men synes jo det er gøy! 😀

  KleM`KleM

 3. @Bell4triix
  Les igjen: Det er bare underlakken/negleforsterkeren som heter Envy, ikke fargen. 🙂

  Det er utrolig gøy å kle seg ut! Gjør noe selv om du bare skal være hjemme, lek og tull litt selv om du bare skal ligge på sofaen. Det er gøy!! 😀

 4. Utrolig kule negler! Har ikke fått tak i sort grafitti nails ennå, men den skal jeg skaffe meg. Råtøft! Det her er vel det eneste jeg kunne giddi å finne på til Halloween. Jeg misliker sterkt sånne dager, men det er nok fordi jeg ikke liker kostymer, eller i hvert fall ikke maskene. (Har samme greie med klovner… ekkkkeeeelt!) Men har stor forståelse for at de små synes det er gøy å få godterier av naboene sine. 🙂

 5. Og jeg leste overskriften som «Halloween-engler» og funderte lenge på det før jeg senket blikket og såg bildene… 😀

 6. Wow, imponerende negler! Tror aldri jeg hadde faatt til noe saant…

  Her i USA er det jo masse Halloween, men jeg har fortsatt ikke bestemt meg om jeg skal kle meg ut. Lordag er det nemlig den store Jon Stuart Rally to Restore Sanity og det er jo viktigere! (Halloween er jo sondag men det er jo lordag som er en bedre festedag…)

 7. Forresten, er det mye Halloween-greier i Norge? Da jeg bodde der var det absolutt ingenting saa det er litt rart at det plutselig er en greie. (Uff, naa horer jeg ut som en gammel dame! Men, men!)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.