Kjøp Essie-lakk i norsk nettbutikk!

5

Har du sett den nydelige høstkolleksjonen til Essie? Fall Into Fashion er navnet på kolleksjonen, og det er virkelig riktig. Denne paletten fanger opp høstens viktigste fargetrender!

Nydelige farger fra dus grønn og mørk lavendel til den dype aubergine-fargen mange liker så godt.

Hentet fra Essie.com

Jeg har kjøpt «In Stitches», «Sew Psyched» og «Merino Cool» (min favoritt selvfølgelig – lilla!)

Nå får du kjøpt hele høstkolleksjonen i den norske nettbutikken Såpebobla!

Skjermbilde fra Såpebobla

For gode swatches av denne kolleksjonen anbefaler jeg Scrangie og Temptalia.

Og her er et lite snapshot jeg tok med iPhone hvor jeg har brukt Sew Psyched. En nydelig dus grønnfarge som helt tilfeldig matchet min nye, grønne bukse!  😀

Foto: Privat

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Ååååå, jeg blir så misunnelig på de nydelige neglene dine. Skulle virkelig ønske at jeg hadde så pene hender. Tror jeg også hadde hatt dilla på neglelakk hvis jeg hadde hatt negler som var verd å vise frem 😉

  2. Kjempefine farger! Likte spesielt godt «In stitches.» Og tenkte med en gang at din farge maatte vaere «Merino Wool»!

  3. Nelly.com har også noe Essie. Det er flott at Norske butikker henger med, men særlig når det gjelder nettshopping blir prisforskjellene veldig synlige… På 8ty8beauty, feks, koster en Essielakk $4, og portoen for inntil 6 lakker $16. Så allerede på første lakken lønner det seg å bestille den fra usa, og enda mer om man skal ha flere.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.